Arama sonuçlarınız

1. Y

Kiralık motor arıyorum

Bayram tatilinde 600 cc ve üzeri motosiklet kiralamak istiyorum,ilgilenen arkadaşlar 0530 153 3017 numaralı telden tedaylatı konuşabiliriz.
  2. Y

Honda cbf 600

50180 km de,hasar kayıtsız bakımları yapılı,keyfi rotasyon dışında masrafı yok gazlamaya hazır durumda,garajımdayatıyor hafta sonları belki sürüş keyfi yapabiliyorum,şimdiden keyifli seyirler dilerim
  3. Y

2007 Honda cbf 600 satılık

Sınıfının en iyisi olan motorun kazası yok, 3. Sahibiyim ilk 2 sahibini de tanıyorum, ilk sahibi yurt dışında yaşadığından 4 yıl sadece yurt dışından izne geldiğinde kullanabildi,2. Sahibi de aldıktan kısa süre sonra evlendiğinden çok fazla kullanma fırsatı olmadı,km düşük olma sebebi bu,ilk...
  4. Y

Cbf 600 2007 için akü arıyorum

hepinize merhaba, akü arayışındayım orıjinal akü için 560 tl fiyat verdiler,alternatif olarak ne tür akü kullanabilirim
  5. Y

2007 cbf 600 akü boşaltıyor nedeni bilen yardımcı olabilir mi ?

Honda motorum sıfır aküyü dahi sabah boş olarak buluyorum,nedeni ne olabilir,gün içinde çalıştı gezdim dolaştım akşam park ediyorum sabah akü yok boş konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların desteğini rica ediyorum
  6. Y

2007 cbf 600 için grenaj arıyorum

7 yı sonra yeniden motosiklet aldım ancak bazı parçaları bulmakta zorlanıyorum,konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

Yeni mesajlar