Arama sonuçlarınız

1. S

Şüpheli cbf150(İstanbul)

Arkadaşlar, İstanbul Mecidiyeköy'de 34 NH 7064 plakalı bir cbf150 yaklaşık 2 aydır duruyor. Bakan eden yok. Ofis binasındaki görevliye sordum, binadaki dairelerden birinin mi diye, hiç bir bilgisinin olmadığını söyledi. Binada sadece iş yerleri var ve görevli herkesi tanıyor, araçlarını...
  2. S

MSX125 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Herkese merhaba, Arkadaşlar, MSX125 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Bazı konularda yardıma ihtiyacım var, bilenler aydınlatırsa sevinirim. - Eğitim alırken büyük tekerlekli motosiklet kullandım, dolayısıyla küçük tekerlekli olan bu motosiklette viraj ve dönüşlerde nelere dikkat etmek...
  3. S

MSX125 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Herkese merhaba, Arkadaşlar, MSX125 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Bazı konularda yardıma ihtiyacım var, bilenler aydınlatırsa sevinirim. - Eğitim alırken büyük tekerlekli motosiklet kullandım, dolayısıyla küçük tekerlekli olan bu motosiklette viraj ve dönüşlerde nelere dikkat etmek...
  4. S

Yeni başlayana tavsiyeleriniz ve merhaba

Herkese merhaba, Ben de yeni bir arkadaşınız olarak aranıza katıldım. İlk motosikletim olacak olan MSX125 SF'yi sipariş ettim, 2 hafta sonra gelmesi bekleniyor, umarım aksilik çıkmaz. Şimdi arkadaşlar, bir iki şey sormak istiyorum. 1- Ekipman ve motosiklet hızı/gücü arasında bir bağlantı...

Yeni mesajlar