Arama sonuçlarınız

1. AfilliEgzoz

Sınav günü trafiğinde motosiklet başına | Tokyo Drift..

İzmir urla'ya bir arkadaşıma ziyarete giderken üniversite sınavının olduğu güne denk getirmişim (: Çıkış saatine denk geldiğim için benim şerit değilde karşı şerit daha yoğunluktaydı. Istanbullulara bu trafik vız gelsede izmir standartlarında yoğun trafik sayılır (: Bu arada izleyip izleyip...
  2. AfilliEgzoz

Kurt Taklidi Yapan Tır Freni..

Bir baktım araba üzerime doğru geliyor amaaan tanrım didim!:cherry:
  3. AfilliEgzoz

2 Hayvanın Can Verdiği Talihsiz Kaza :(

İzmir'den Balıkesir'e giderken karşılaştığım kaza.Bu vesile ile canlı derisinin kazalara karşı ne kadar dayanıksız olduğunu hatırlamış oluyoruz.. Parçalanmış hayvana bakarken bile insan bu kadar etkileniyorsa varın siz hesap edin sizin karıştığınız bir kazada yakınlarınızın veya ailenizin sizi...
  4. AfilliEgzoz

Nisa ile 9000 km devirdik.

Geçen sene ağustos ayında aldığım motosikletim nisa ile acısıyla tatlısıyla 9000 km yi devirdik. Allah nice 9000 leri nasip etsin (:
  5. AfilliEgzoz

Motosikletle karda kalmak

Geçen sene aralık ayında 1 motosiklet ve 1 araba ile gerçekleştirdiğimiz Trabzon Giresun gezisi.Hava sıcaklığının uygun olduğu ve havanın güneşli olduğu günde kendimize güzel bir rota çizmişdik ki hesaba katmadığımız bir gerçek vardı.Denize yakın yerlerde her ne kadar yollar açık olsada...
  6. AfilliEgzoz

Nisa ile gezmeler #2 Trabzon Atatürk Köşkü

Merhabalar geçen hafta pazar günü çektiğim Trabzon Atatürk Köşkü videosu iyi seyirler..
  7. AfilliEgzoz

Takım Elbiseli Adam Youtube Kanalı

Merhabalar. Bu ayın başında bir youtube kanalı açtım. Yakın zamanda daha fazla içerik eklemeyi planlıyordum ki araya başka pürüzler girdi ve mani oldu.2 gün sonra ehliyet sınavım var bu badireyide atlattıktan sonra kanalımda paylaşmayı düşündüğüm içerikler aşağıdaki gibidir. Ehliyet Masrafları...
  8. AfilliEgzoz

LS2 FF396 Tron XS

Bulunduğum semt itibariyle çevremde doğru düzgün motosiklet ekipmanı alabileceğim mekan olmadığı için kaskı el mahkum internetten sipariş verdim.Bugün itibariyle elime ulaştı lakin sıkıntı burada başlıyor.Kafamın çevresi 54 cm civarı çıktı ki beden tablosunda 53-54 XS olarak gözüküyor. Lakin...
  9. AfilliEgzoz

Kafamda deli sorular..

Merhaba arkadaşlar.. Yaz aylarında ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve sadece motosiklet için ayırdığım(ekipman harici) 5-7 bin tl lik bütçem var.3-4 aylık araştırmalarım sonucu yamaha ybr125 almayı planlıyordum lakin dolar kurunun sıçramasıyla birlikte 2016 modelleri 6600 tl 2017 modelleri...

Yeni mesajlar