Arama sonuçlarınız

1. T

Tek egzoz patlaması

Merhabalar herkese. Bende regal raptor daytona var. Bu ocak ayında çok fazla kullanmadım motoru. En fazla 1.5 - 2 hafta yatmıştır. Tabii doğal olarak akü bitmiş. Neyse vurdurma falan derken zar zor çalıştı. Full depo benzin bırakmıştım zaten. İlk gün zorlanarak çalıştı. 2. gün tekrar çalıştırmak...
  2. T

Regal Raptor Daytona Soruları

Merhabalar. Ben yeni Regal Raptor Daytona aldım. 2. el aldığım için kitapçığı bende mevcut değil. İnternette baktım ama çok alakasız bir kitapçık buldum. (Belki de benim sorunlarıma cevap olmamış olabilir) Şimdi sorularım şunlar: 1-) Motorun fanı ne zaman çalışıyor? (Motoru kullandığım...
  3. T

Bu bütçeye hangisini mantıklı olur?

Kıyafetleri alınca 8500 gibi bir bütçem kaldı. Şimdi şöyle bir durum arasında kararsız kaldım: Kuba superlight 200 sıfır mı alayım? Yoksa Regal Raptor DD 250E-6c'nin ikinci elini mi alayım? O da olmadı 2. el SYM Wolf 250 mi alayım çok kararsız kaldım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Not: Regal...
  4. T

Hangisini tercih etmeyelim?

Merhabalar. Yeni ehliyet alacağım ve başlangıç motoru olarak 250 cc bir chopper tarzı motor düşünüyorum. Kendime göre elediğim 4 tip motor var. 1-) Hyosung GV 250 2-) RKS Cruiser 250 3-) REGAL RAPTOR DAYTONA 250 4-) KUBA SUPERLIGHT 200 Sizce bunlardan hangisini seçmem faydalı olur? Şimdiden...

Yeni mesajlar