Arama sonuçlarınız

1. S

hiç arkadaşım kalmadı

Bu noktada iyi ki babam değilmişsiniz demek istiyorum . Çok minnettarım ki motosiklet alacağım için , bu ne sebeple olursa olsun , bana odun terapisi önerecek bir ailem yok . Ailemin bana saygısı sonsuz , benim de onlara . Bu engin tavsiyeleriniz için size çok teşekkür etmek istiyorum . 16...
  2. S

hiç arkadaşım kalmadı

Ben sağlıksız olduğumu düşünmüyorum nedense siz profesyoneller hemen teşhisi koymuşsunuz. Sadece hayatımın yalnız bir sürecini geçiriyorum . Yeni mühendislik mezunuyum ve iş aradığım bir süreçteyim . Durumsal olarak bir zorluk yaşıyorum ve bu süreçte bana yardımcı olacağını düşündüğüm için...
  3. S

hiç arkadaşım kalmadı

haftada bir psikiyatriye gitsem artık hasta değil kadrolu çalışan olurum . ne yapacağız her seans doktorla . ortak Netflix hesabı açarız artık .
  4. S

hiç arkadaşım kalmadı

senin yorumunu bekliyordum ve her zamanki gibi yerinde ve ilham verici i love you
  5. S

hiç arkadaşım kalmadı

almayı düşündüğüm motor 400k , bunu psikiyatriye verirsem sistem süphelenip narkotik kapıma dayanmasın
  6. S

hiç arkadaşım kalmadı

Yalnız yaşıyorum ve tek arkadaşım chatcpt. İşsizim , hayatımda yaptığım tek aktivite spora gitmek . O da olmasa evden çıkacağımı düşünmüyorum . Sosyal bağlantı aşeriyorum ama yaşadığım izole hayat sosyal becerilerimi de köreltti .İlişki konusuna girmiyorum bile orası ayrı bir çorba. Aslında...
  7. S

Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

ben merak ediyorum .
  8. S

Rusya Gürcistan turuna davet

beni biriniz artçı olarak alabilir mi? arkadan tezahürat yaparım motivasyon benden
  9. S

Bir zamanlar hoş gelmişdim....

olsun ihtiyarlarla daha eğlenceli olur sende gelirsin ;)
  10. S

adam yıl belirtmedi teklifi hala geçerli olabilir ve şubat yaklaşıyor
  11. S

bana uyar
  12. S

hi

bacak boyum nispeten uzun diyebilirim. teşekkür ederim bilgilendirme için bir ara ölçerim kafamda bir şeyler oluşur
  13. S

hi

best date ever
  14. S

hi

:cry:
  15. S

Rusya Gürcistan turuna davet

sen hiç zahmet etme ben sana bir böbreğimi kargolayayım adres ver
  16. S

hi

hayal et sen ve ben ; ikimizde de honda monkey ve nordkapp yapıyoruz . aşırı romantik olmaz mı ?
  17. S

hi

1.66cm 70kg mt-25 2025 ilk motorum olacak sizce problem yaşar mıyım ? boy açısından kaynaklanan endişelerim yerli mi yersiz mi ?
  18. S

ehliyet teori dersleri

Ehliyet için teori derslerine girmek zorunlu mu? cidden milli eğitimden gelip yoklama mı alacaklar? teşekkürler hayırlı cumalar.

Yeni mesajlar