Arama sonuçlarınız

1. T

Ruhsat ve Trafik Sigortası Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşlar, Motorumu ikinci el olarak aldım,iki ay trafik sigortası vs yaptırmadım şimdi yaptiriyim diyorum. Fiyat almak için aradğımda motorunuz gözükmüyor vs. diyor, ben sanırım geçiçi ruhsatdan sonra polise gitmediğim için olabilir mi? Şimdi herhangi bir trafiğe gidip ne yapmam...
  2. T

Motor(Motorcu) Klişeleri

Merhaba arkadaşlar, motor klişelerine dahil parodik bir motosiklet konulu içerik üreteceğim. Örneğin : bizim bi abi 600 lükle başladı vb. Tarzı aklınıza gelen klişeler,çok duyduğumuz şeyler vb. ne varsa paylaşabilirseniz, bu içerikte sizin tuzunuz olabilir :) Bekliyorum. Kalın sağlıcakla,
  3. T

Kaza Yaptım Size Danışmalıyım

Merhaba arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım, ben hatalıyım. arabanın sağına hafif sürtüp yere düştüm şimdi şöyle bir olay var; Trafik sigortam yoktu abi anlayışlı cıktık, ustasını aradı öyle kafadan fiyat aldı işte yan tarafıma boya lazım falab 300 Tl dedi, şimdi ben trafik sigortasını yaptırıp...
  4. T

SL200Turkiye Chopper-Cruiser severleri yarınki organizasyona davet ediyor.

Değerli Arkadaşlar herkese selamlar, yarın superlight200 kullanıcıları olarak bir buluşma ayarladık. Ama sonra düşündükki bize katılmak isteyen dostlarımız olabilir herkesi bilgilendirelim istedik. Tüm chopper-cruiser severleri yarın 30.04.2017 Pazar Saat:11:00 de Beşiktaş iskelesinde buluşmaya...
  5. T

4Riders Armor L Beden

4Riders Armor L Beden deri ceket arıyorum istanbul içi
  6. T

İlk Motorumu Aldım Süremiyorum

Merhaba arkadaşlar, A2 ehliyetimi aldım,ardından kuba superlight 200 aldım. Ehliyet sınavında ve sürüş derslerinde pulsar 200 ns sürüyorduk,gayet alıştım ve sınavı geçtim. Fakat superlight 200 farklı geldi oturuş cok rahat fakat,farklı geldi. Şuan kapalı otopark'da duruyor,okula metrobüsle...
  7. T

Yarın İlk Motorumu İkinci El Olarak Alıyorum Nelere Dikkat Etmem Gerek

Sahibinden.com'dan bulduğum kuba superlight 200 yarın almak için ataşehir'e gidiceğim Nelere dikkat etmem gerekir? Noter vs. vb.? Motorla ilgili?
  8. T

Kuba Superlight 200 Arıyorum

Merhabalar, Kuba sl 200 almak istiyorum, city grip lastikli önceliğimdir satan arkadaşımız var ise ulaşabilir mi bu hafta içinde alıcağım (konuyu pek detaylı acmadım ulasın konusuruz) iyi forumlar
  9. T

Günümüz Türkiye'de 1000 TL'ye Chopper/Cruiser Ekipman Önerisi

Merhabalar forum ailesi, Biliyorsunuz dolar uçtu gitti. Hayırlısı ile şubat ayının ortalarında ilk motorum kuba superlight 200'e kavuşucam. Ruh olarak Sons of Anarchy tarzına çok yakınım diyebilirim,mat siyah hastasıyım. 1000 TL'ye Kask,Mont,Eldiven,Dizlik önerisi istiyorum sizden, teşekkür...

Yeni mesajlar