Arama sonuçlarınız

1. A

CF MOTO 150NK - PULSAR 200NS - HERO KARIZMA

Selamünaleyküm herkese. Öncelikle yukarda ki motorlardan birisini almak istiyorum.Motorların farklı klasmanları olabilir(bu konuda bilgim yok) ancak ben üçünün arasında kaldığım için sormak istiyorum.200NS almayı düşünüyordum ancak fiyatı arttı ki 2017 modelinde daha da artabilir.0 almak...
  2. A

Korumalar

Merhabalar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım varda. Şimdi koruma ekipmanı araştırırken zırh şeklinde bir içlik gördüm.Acaba bu motorcu ceketlerinin altına giymek için mi veyahut onun işlevinde kullanmak için midir? Teşekkür ederim.Ekiman toplama sürecindeyim.
  3. A

heyecanlıyım :)

Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun :) Yarın ilk defa motosiklete bineceğim ve bu güzel kervana katılacağım.Yaşım 21 İstanbul da üniversite eğitimi alıyorum.Gerçekten heyecanlıyım.Çocukluk hevesimdi.Aileme yedirememiştim hevesimi lakin onlarda mücadeleden vazgeçti :pl: İlk günkü heyecan...
  4. A

İlk motorum olacak

Merhaba,konuyu uzatmadan belirlediğim modelleri yazmak istiyorum.Hangisini seçmem konusunda(yada listede olmayan bir motor)tavsiyenize ihtiyacım var. 1-) Hero Zmr / Karizma 2-) Avenger Street 150 3-) Bajaj pulsar Rs200 2.EL 4-) CBR 125 2.EL 5-) Superlight 200 teşekkürler.

Yeni mesajlar