Arama sonuçlarınız

1. 1

kawasaki 250 r 2011

merhaba arkadaşlar ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-motorum-temiz-ve-muhayyerdir-2300km-dir-429306075/detay bu ilandaki motosiklet ile ilgili olarak sahibiyle konuştuk pazarlık yaptık kapora bıraktım 9000 tl ye anlaştık grenajlarında ufak çatlak ve boyamalar var...
  2. 1

ilan hakkında fikirlerinizi almak istiyorum

herkese merhaba; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-motorum-temiz-ve-muhayyerdir-2300km-dir-429306075/detay ilanımız bu. 2014 üstü cbr almayı düşünüyordum bu ilanı görünce bir düşüneyim dedim 2 yıl kadarlık bir süre boyunca kullanmayı düşünüyorum satışında veya...
  3. 1

İnsanlar bu kadar mı salak yerine konuluyor

Antep'e anlasdıgımız galerileri arayıp soruyorum ilandada kazasız yazmasına ragmen adamı 4 kere aradım farklı sebeplerden her defasında soruyorum abicim kazası değişeni varmı? Yok diyor yok diyor Neyse yarın gidecem diye bilet almak üzere evden cıkacam plakayı sorgulatıyorum 600 tl hasar kaydı...
  4. 1

değer mi ?

Herkese selamlar; 1 ay gibi bir süre cbr125'imi satmıştım üstüne biraz meblağ ekleyip 2014 model üstü cbr250 almayı düşünüyordum Adana'da aradığımı bulamadım. Bulamayıncada çevre illere yöneldim G.Antepde bir ilan buldum kafama yatan gerekenleri konuştum.Anneme konuyu anlattığımda da karşı çıktı...
  5. 1

cbr125 -250 sl

merhabalar cbr 125 r ı satınca bir tane 250 sl almak için bakmaya gitmişdim bindiğimde gerek debriyajı gerek vites geçişleri cbr 125 e göre aşırı sert geldi cbr 2013 sl 2015 model almaktan vazgeçdim markasal bir şey mi ? Kullanıcıyla mı alakalı bu farklar aydınlatırsanız sevinirim.
  6. 1

CBR 250- TNT 250 HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

Öncelikle herkese merhaba ; bir önceki açdığım konuda absli 200-250cc'lik motosikletler konusunda yardım istemiştim fakat tatmin olamadım. Sebebi kendi ilim olan Adana'da 250 sl yokken mersinde kafama yatan 2 tane sl için satıcılar kawasaki servisine işlerinin yoğunluğu sebebiyle getirip...
  7. 1

önerilerinizi bekliyorum

öncelikle herkese merhabalar cbr125r ımı satmış bulunmaktayım 9-10 k gibi bir bütçeye sahibim 200-250 cc lik abs öncelikli 2.el motosiklet almayı düşünüyorum(naked-ss-enduro tarzı). önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
  8. 1

bakım tavsiyesi

Öncelikle herkese selamlar; 2.el cbr 125r motorumu alalı birkaç ay oldu aldığım arkadaş gerekli bakımlarını yaptığını söylemişti şuana kadar 400 500 km gibi bir yol gittim (şuan 18.650 km de 2013 model).ne gibi bir bakım yaptırmam,nelere dikkat etmem gerekir? Öğrenci oldugum için honda bayisine...
  9. 1

Başlangıç ısınmaları

Öncelikle herkese merhaba ilk konu açma münasebetim kusurum varsa düzeltebilmek dileğiyle. üniv 3. sınıftayım 2 gün önce cbr 125 r aldım ehliyetim var fakat kendimi sürebilecek kadar iyi bildiğimi düşünmüyorum.Henüz ekipmanlarımı temin etmedim. Adana'da yaşıyorum ve bulunduğum yerleşkede...

Yeni mesajlar