Arama sonuçlarınız

1. J

Kawasaki EN 500 - ER5 - KLE500 Karbüratör - Keihin CVK 34 Diyafram Seti Lazım

Merhaba arkadaşlar Kawasaki EN 500'ümün karbürtör diyaframı patlamış durumda. 1 adet diyaframa ihtiyacım var. Elinde olan satmak isteyen bu başlık altından bana ulaşabilirler. Z Motor 1*** küsur fiyat çıkardı çıkma takmayı düşünüyorum. Çıkma karbüratör varsa o konuyu da konuşabiliriz. Kolay...
  2. J

Kawasaki EN 500 - ER5 - KLE500 Karbüratör - Keihin CVK 34 Diyafram Seti Lazım

Merhaba arkadaşlar Keihin CVK 34 Karbüratör diyaframı lazım. Elinde olup satmak isteyen varsa bu başlık altından bana ulaşabilir. Kawasaki EN 500 için lazım. Takım çıkma karbüratör varsa o da olur.
  3. J

Kawasaki EN 500 Tekleme ve Performans kaybı

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 hafta önce EN500 almış bulunmaktayım. 40 bin km'de 1994 model. İlk aldığım zamanlar motorun tam performansla gitmediğini hissedebiliyordum 160larda tıkanıyordu normalde bu motorun top speed'i 200leri görüyor. Neysecime çok önemsemedim bi ara bi teknik servise...
  4. J

Yamaha Virago 535 hakkında yardımınızı istiyorum

Merhaba iyi günler, yazın kapıya dayanmasıyla kendi motorumu 2 hafta kadar önce sattım. Direk konuya girmek gerekirse 2 makine arasında kalmış bulunmaktayım. Yamaha Virago 535 ve RKS Cruiser 250. RKS alırsam eğer yazın rahat bi tur yapabileceğim maddi açıdan ama 6 ay sonra tekrar büyük makine...
  5. J

Bisan Roadstar 250 tavsiye eder misiniz ?

Merhaba arkadaşlar motor almayı epeydir düşünüyordum.. Cruiser/Chopper türü takılıyorum aklımda da bisan lifan roadstar 250 var.. 34.000KM'de bi tane buldum temiz görünen bi makine, sizce çok mu kilometre olarak.. Arızası sorunu çok olur mu başımı ağrıtır mı? Gönlümde Harley Davidson...
  6. J

Öğrenci bi bireyin VN800 alması

Merhaba arkadaşlar aranıza Ispartadan yeni katılıyorum.. Uzun zamandır motor almayı düşünüyordum ne alsam diye bir çok model geçti kafamdan Virago535 Mct250 Supershadow250 falan derken en son Kawasaki VN800'de kaldım.. Bir tane parlement mavisi vn800 buldum ve gönlüm ona gitti, 19.500TL fiyatı...

Yeni mesajlar