Arama sonuçlarınız

1. 1

15 k civarı F/P en iyi motor seçeneği

Bir kaç motor arasında seçim yapmakta zorlanıyorum farklı düşüncelere de ihtiyacım var, her türlü düşünceye açık bir başlıktır 15 k civarını geçmemek şartıyla 0 veya 2. el motosiklet önerilerinizi yapabilirsiniz. TNT 250 GT 250R Honda CBR 250R ( 2. el ) KTM Duke 250 ( 2. el )
  2. 1

TNT 250 indirim

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir motosikletti tnt250. Şuan 14 bine yakın bir fiyatı var sizce bu fiyatı hak eden bir motor mu günümüz koşullarına göre düşünürsek. Bir de normal fiyatının 17binden yüksek olduğu şuan indirimde olduğu ya da stok bitirildiği söyleniyor, bu motor...
  3. 1

2. EL Hyosung GV 250 2007 model alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bir konuyu sizlerle danışmak istiyorum hem belki benimm gibi ikilemde kalanlar varsa onlara da yardımcı olur bu konu. Geçen konu açtım ve SL200 almaya karar verdim 2017 fiyatlarına bakarak uygun geldiği için. Fakat çift egzozlu 2007 model Hyosun GV 250'ler...
  4. 1

Choppera Başlangıç ; Küba SL 200 mü , Falcon Freedom 250 mi ?

Değerli arkadaşlar ilk motorum olacak ve acemiliğimi göz önüne alırsak bu 2 seçenekten hangisi beni daha tatmin edecektir? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Bütçem 9 bin tl farklı önerilerinize açığım kısa süre sonra alacağım motoru her yorum benim için çok değerli, teşekkürler.:)
  5. 1

Choppera Başlangıç ; Küba SL 200 mü , Falcon Freedom 250 mi ?

Değerli arkadaşlar ilk motorum olacak ve acemiliğimi göz önüne alırsak bu 2 seçenekten hangisi beni daha tatmin edecektir? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Bütçem 9 bin tl farklı önerilerinize açığım kısa süre sonra alacağım motoru her yorum benim için çok değerli, teşekkürler.:)
  6. 1

Hyosung GV250 mi , Daelim Daystar 250 mi?

Başlıkta soruyu direkt olarak belirttim. Bu 2 motoru kullanan test eden arkadaşlar varsa (+,-) yönlerini yazarsa çok memnun olurum. Motora chopper tarzıyla başlamak istiyorum ilk chopperim olacak farklı alternatiflere açığım yeşillendirenlerin hepsine şimdiden teşekkür ederim.
  7. 1

Deniyorumm, olmuyor çıldıracağım...

Arkadaşlar 1-2 aydır motor bakıyorum yeni başlayacağım ehliyet ve güvenli sürüş eğitimlerimden sonra fakat delireceğim karar veremiyorum. 8.000 tl bütçem vardı bajaj200 ns düşündüm vazgeçtim, gd250n düşündüm vazgeçtim, cbr250r düşündüm vazgeçtim bütçeyi yükselttim tnt25 dedim vazgeçtim, ss...
  8. 1

125cc pişmanlık mıdır?

Özet geçiyorum, bütçemiz sürekli batan kur paritesi yüzünden kısıtlı, eldekinin değeri azalıyor, 7 bin lira motor bütçem var bununla 125cc bir motor tercihinde bulunsam beni mutsuzluğa itebilir mi bir süre sonra? Yoksa bekleyip 250 den mi başlamak mantıklıdır? Not: Hız düşkünü değilim fakat kimi...
  9. 1

Acemi Motorcuya Tavsiye Bölümü

Arkadaşlar motora yeni başlayacak birisi olarak sormak istediğim bazı şeyler var, konuya yakın olan arkadaşların fikirlerini belirtmesi benim için çok değerli. 1)Öncelikle ilk defa motor süreceğim(ehliyeti aldıktan sonra) ve daha önce buna benzer fazla bir deneyimim yok, bu yüzden başlangıç...

Yeni mesajlar