Arama sonuçlarınız

1. M

Uzun yol için tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaşlar. Yazın uzun yola çıkacağım. İki sorum var, (kask dizlik dirseklik mevcut) yazın sıcağında da mont giymek gerekiyor mu, yanı hava sıcak bile olsa sürekli rüzgara tabi olmak insanı üşütür mü. İkinci sorum da uzun yola çıkarken akla gelmeyen motosikletle ilgili başka ne gibi...
  2. M

Yamaha Xcity'ye valiz nasıl bağlanır

Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda (onu mu alayım bunu mu alayım derken) Yamaha Xcity scooter satın aldım. Eve henüz getirmedim, havaların kurumasını bekliyorum. Yazın bir gezintiye çıkmayı planlıyorum. İhtiyacım olan malzeme ve giysilerimi topkeyse değil de bildiğimiz bir tekerlekli valize koymak...
  3. M

Maksimum Güç Maksimum Tork Hakkında

Merhaba arkadaşlar Aşağıda iki modelin, kendi web sayfalarında bulunan maksimum güç ve maksimum tork değerleri yazılıdır. Yamaha YBR 125 Maksimum Güç = 7,5/7800 Maksimum Tork = 9,6/6000 Honda PCX 125 Maksimum Güç = 8,6/8500 Maksimum Tork = 12/5000 Bu konuyu biraz öğrenmek istiyorum. Bu...
  4. M

Yakıt Tüketimi Sorusu

Merhabalar, Arkadaşlar iki farklı markanın motosikleti olduğunu farzedelim. (Örnek Yamaha ve Honda) Ve motor hacimleri birbirinin aynısı. (Örnek ikisi de 125 lik veya ikisi de 150 lik gibi) Hatta sürücü ve motor ağırlık toplamlarının da birbirinin aynısı olduklarını farzedelim. (Örnek her...
  5. M

Yamaha Crypton T115

Arkadaşlar merhaba, şu an 100 kiloyum, 90 kiloya belki inebilirim. (Belli bir yaştan sonra kilo vermek olay olmuyor) Bir süre sonra ilk motosikletimi satın alacağım. Bir kaç gün scooter kullanmak dışında başka bir tecrübem yok. İki sorum var İlk sorum: Yamaha crypton 115 cc 100 kiloluk bir...
  6. M

Scooter tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum Şu an 90 kiloyum. Yıllardır bisiklet kullanıyorum fakat motosiklet tecrübem yok denecek kadar az. Hepi topu 3-5 gün kullanmışımdır. (O da bildiğiniz otomatik vites 100 lük scooterdi) 90 kiloluk bir insan için uygun scooter kaç cc olmalıdır, bunun bir...