Arama sonuçlarınız

1. hknzrdm

2020 yılını karşılarken MADRUN sürüşü

Bu sene de yılın ilk günü motor üstünde geçti. Tüm dostlara sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim.
  2. hknzrdm

Güneşli bir Aralık gününde Garipçe yolları

Hazır kış bastırmadan, güneşli havayı yakalayınca Garipçe yollarında olayım dedim.
  3. hknzrdm

Topçular Feribot İskelesinden, Karamürsel Ereğli Sahiline

Aralık ayı, körfez buz gibi, ama yol keyifliydi. Bu videoya ek olarak Karamürsel - Yalova sürüşü de yüklenmekte. Videoda seste bir sorun olduğundan epey kısık kaydettim. Kusura bakmayın.
  4. hknzrdm

Aralık Ayında Polonezköy ve Riva Yolları

Güneşli ama soğuk bir günde Polonezköy - Riva hattında pas atma turundan görüntüler.
  5. hknzrdm

Ayvalık - Gömeç - Burhaniye - Eğmir - O2 Otobanı - Mudanya Yolu

Geçtiğimiz bayram Ayvalık tatili yapınca, dönüşte o dönemde yeni açılan yeni İzmir Otobanının bir kısmını da kapsayan bir sürüş yapmıştım. Yoldan görüntüleri içeren video da şu şekilde. Yolda Eğmir sonrasında kameranın şarjı olmadığından otoban girişine kadar olan kısım yok sadece.
  6. hknzrdm

Gece Yarısı Antalya - İstanbul Sürüşü (Eylül 2019)

Oğlum Antalya'da olduğundan her sene sık sık motorla İstanbul'dan Antalya'ya gidiyorum. Geçen ay, acil bir durum oluşunca, gece 12'de motorla yola çıkıp İstanbul'a döndüm. Pek fotoğraf yok, onun yerine yoldan görüntüleri aksiyon kamera ile kaydetmiştim. Videolarda gece 12, sabah 7 arası Antalya...
  7. hknzrdm

Roadcraft Teori Sunumu - Temel motosiklet eğitim sunumundan görüntüler.

Roadcraft Motosiklet Yol Sanatının teori kısmının anlatılıp, güvenli sürüş hakkında çeşitli bilgilerin verildiği bir sunumdaydık. Yaklaşık 3 saatten fazla süren sunumu videoya kaydedeyim dedim, ilgilenen olursa buradan göz atabilir.
  8. hknzrdm

İSTANBUL - ALANYA yolculuğu için tavsiyeleriniz, görülecek yerler nereler olur?

Bu ayın 21'i gibi İstanbul'dan Alanya'ya yola çıkacağım. İstanbul - Antalya güzergahını iki kez gidiş dönüş tamamladığımdan dolayı, Kütahya - Afyon güzergahını, ve Isparta üstünden gitmeyi tercih etmeyeceğim. Tahminen bir günde gitmek gibi bir zorunluluğum olmayacağından biraz gezerek yol...
  9. hknzrdm

Motosiklet Terörü üstüne biraz bilgi. Otomobil mi, motosiklet mi daha tehlikeli?

Aydınlık Gazetesinde Rıza Zelyut'un "MOTOSİKLET TERÖRÜ" yazısındaki saldırgan tutum karşısında, Karayolları Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu verilerine bakarak, ülkemizde TRAFİK konusunda en büyük tehlikenin...
  10. hknzrdm

Barkın'ın ölümü üstünden hit kasmaya çalışan vlogger...

Videonun başlığı : Altın Elbiseli Adam ÖLÜM ANI !!! Görüntüsü şu: Video bu: Midem bulandı resmen. Ayıp değil bu, daha beter bir şey.
  11. hknzrdm

Motto Akademi - Hakimiyet Eğitiminden izlenimler.

Geçtiğimiz haftalarda ekipman yeniliği için Motomax alışverişim belirli bir rakamı geçince (sanırım 2000 TL üstü idi) Motto Akademiden eğitim hakkı kazandığımı söylediler. Motto Akademi ile yazışıp, Motomax faturası onaylandıktan sonra temel eğitim veya hakimiyet eğitimi arasında seçim yaparken...
  12. hknzrdm

Hafta sonu Duke 390 ile İstanbul - Değirmendere - Gölcük kaçamağı...

Geçen hafta ekipmanı yenilemiştim. Held Masuda Carbon kask, Bering yazlık mont ve Forma botları da denemek için fazla uzun olmayan bir mesafeye gazlayayım diyordum. Cumartesi sabahı önce gittim, motorun yağı değişimini hallettim, sonra doğru Eskihisar Feribot İskelesine gazladım. Feribotta...
  13. hknzrdm

Caberg Ghost mu? Exo Combat mı?

Hem yazın Antalya'da bir süre geçireceğim için, hem de biraz değişiklik olsun, farklı bir kask olsun diye ikinci bir kask alacağım. Seçenekler içinde de Caberg Ghost ile Exo Combat arasında kaldım. Sizce hangisi? Ve neden?
  14. hknzrdm

15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) HGS saçmalığı ve çözümü.

23 Temmuz akşamı arkadaşlarla Nişantaşında buluşup, geri dönüşte Boğaz Köprüsünden saat 00:53de geçiş yaptım. Bir kaç gün sonra KGM sitesinden yediğim ceza var mı diye bir bakayım dedim. ( http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx ) Geçiş tipi OGS olarak görünen, Normal Geçiş Ücreti...
  15. hknzrdm

KTM yeni seri Duke 125 ve 390 modellerini geri çağırıyor.

KTM yaptığı testlerde yeni modellerdeki LED lambaların "seyrek de olsa kapanıp açıldığını" tespit ederek, sistemde kullandıkları yazılımın güncellemesi için geri çağırdığını açıkladı. Kaynak : http://www.visordown.com/motorcycle-news-general-news/ktm-recalls-125-and-390-duke
  16. hknzrdm

Motosikletle Haliç Turu (Video + Timelapse)

Cumartesi sabahı baktım hava güzel, Haliç taraflarını gezeyim dedim. Atladım motora, Haremden bindim feribota, Sirkeciden tüm "Altın Boynuz" olarak tabir edilen alanı turladım. Pierre Loti tepesinde kahvaltı ve Sarayburnunda çay - kahve yapmak dışında kalan süreleri de videoya aldım. Sizlerle de...
  17. hknzrdm

Duke 390 ile İstanbul - Antalya - İstanbul

Merhaba arkadaşlar, Oğlumun okuma bayramı ve doğum günü 15 gün arayla olunca, Antalyaya gideyim, hem motorla gideyim, hem de tatil yapayım dedim. İlk gidiş günü feribotla geçiş yapıp Yalova yolundan İznik'e giderken, Keramet Köyü ılıcalarına uğrayıp kahvaltı yapmak güzel oldu. Feribotla geçiş...
  18. hknzrdm

İstanbul - Antalya rota için önerileriniz neler olur?

Merhabalar, İki hafta sonra İstanbul - Antalya arası yola çıkacağım ve rotada İznik Gölü ile Salda Gölü var, bir de daha köy yollarını tercih ettim. Rota şu şekilde, tavsiyeleriniz, "şuraya da uğra" diyeceğiniz yerler nerelerdir arkadaşlar? https://goo.gl/maps/fdcrd5g81fA2
  19. hknzrdm

KTM Duke serisi sticker için şablon dosyası. (125 - 390 arası - 2016 modellere kadar)

Merhaba arkadaşlar. KTM Duke serisi kullananlar için ebayde satılan boş sticker şablonunu paylaşayım sizlerle. Arkadaş 20 USD istiyormuş, ben ücretsiz vereyim. Linkteki dosya Photoshop (PSD) dosyasıdır ve bu yazılımı kullanmayı bilen arkadaşlar, baskıya hazır halde bu şablon üzerinden...
  20. hknzrdm

İster EVET, ister HAYIR diyin. Ama LÜTFEN kırmayın birbirinizi.

Son zamanlarda burada, sosyal medyada bir çok arkadaşın birbirine hoş olmayan tavırlarının nedeni "EVET" veya "HAYIR" denmesi üstüne kurulu, ve bu yazışmaları, başlıkları görmek bile üzüyor. Şahsen bana "HEPSİ BİR". Evet dese de, hayır dese de. Hepimiz iki teker sevdasına buradayız arkadaşlar...

Yeni mesajlar