Arama sonuçlarınız

1. M

Varyatör ve kayış(yolda kaldim)

Merhaba herkese, dun gece saat 23.00 sularinda sile otobaninda seyir halindeyken kayis kopmasi sonucu yolda kaldim. Motoru bi benzinlige kilitleyip otobuse talim ettim nitekim :) Sabah gittim motorumu aldim benzinlige en yakin ustaya iterek goturdum kayis degisimi yapildi fakat uygun kayisi bir...
  2. M

Peugeot kisbee bakim icin tavsiye

Merhaba arkadaslar. Peugeot kisbee motosiklete sahibim. 2016 agustosundan bu yana ufak tefek seyler haric sorunsuz bir sekilde biniyorum diyebilirim. Simdi bu motorun garantisi onumuzde ki agustos ayinda biticek. Servis bakim fiyatlarida ara bakimlar icin 120 tl gibi bir ucrete tabii. Haliyle...
  3. M

Ayak marsi geri gelmiyor

Yagmurlu gunlerde motor kafayi yiyor normal el marsiyla calistiramiyorum bi turlu birinci sorum bu sorunun kaynagi nedir nerelere bakilmasi lazim ? Bide ayak marsina bastigimda bastigim yer geri gelmiyo basiyorum sonra ayagimin ustuyle tekrar yukari cekiyorum gecen kistan beri hic kullanmadim...
  4. M

Balaklava önerisi

Abilerim kardeslerim kis aylarindada kesintisiz motora biniyorum gecen sene decathlondan balaklava aldim 1 senedir onu kullaniyodum fakat benim aldigim termalmis soguklarda falan adam akilli tutmuyo bu sabah yuz felci gecirdim, kaskada bi haller oldu hava almaya basladi. Neyse soruma geliyorum...
  5. M

Scooter difransiyel yagi hakkinda

Arkadaslar merhabalar. Boyle bir yag varmis motor hakkinda cok bilgim yok ve ilk defa duydum gecen serviste bakima goturdugumde, simdi benim peugeot kisbee bir scooterim var suan 4500 km de ve difransiyel yagibhenuz hic degismedi aslinda ilk bakimda degistirilmesi gerekmesine ragmen...
  6. M

peugeot kisbee scooterımda gaz kesici var

arkadaşlar 50 km hızda gaz kesici devreye giriyor motor tekler gibi oluyor elimi hafif gazdan çektiğimde düzeliyor. bu kesicinin tam olarak olayı nedir, kaldırmamı tavsiye edermisiniz ? bayır aşağı inerken bile 50 yi geçmiyor motoru bayıyor ve geçmesine izin vermiyor motor zarar verirmi bu...

Yeni mesajlar