Arama sonuçlarınız

1. K

Projeler hakkında

Selam arkadaşlar. Beni tanıyan tanır.Az buçuk hakkımda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Sağolsun yunusus arkadaşımız elinden geldiği kadar yardımcı oldu.Buradan tekrar minnet duyduğumu söylemek isterim. Arkadaşlar benim proje dokümanlarına ihtiyacım var.Çok geniş çaplı bir araştırma içindeyim.Bir...
  2. K

Imkan olsun Kimliğime bile yazarım.hayat felsefem dediğiniz o sözler

Hep denedin,Hep yenildin. Yine dene,dene Yine yenil.Daha iyi yenil.(hızlı söyleyince tekerleme gibi oluyor) Beni vahşi kurtların arasına atın Sürünün lideri olarak geri döneyim Ortaokulda bir öğretmenim söylemişti. Durum ne olursa olsun iyi bir avukat bir çıkış noktası bulur.Hayatınızın...
  3. K

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Buralarda honda sürüş akademileri yok. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ---------- Eksiklerimi motoru alınca video ve kitaplarla tamamlıcam. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------...
  4. K

Bütün forum elbirliği motosiklet hayatım başlamadan bıraktırmaya çalışıyor:-) :-) :-) ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ---------- Yollar kötü,kilo az,keith code sevilir mi:-) ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki...
  5. K

Amacım motor yarışçısı olmak değil..sadece bütün teknikleri,kontrol türlerini öğrenebilmek.küçük bir şehirdeyim ileri sürüş tekniklerini uygulayacak yol bile yok :-)
  6. K

Maalesef açılmıyorr
  7. K

Keith code,ölçüm ve analizlerle anlatıyor mesela viraj hızını,viraj girme noktasın,yan yatış derecesini,düşme anındaki refleksleri çok farklı bir bakış açısı ile anlatıyor ve motosiklette doğru gazın önemli olduğunu söylüyor..sürüşü mantıkla biraraya getiriyor.motosiklet kullanmanında bir...
  8. K

Enderbilgi isimli üyemiz.tşk bilgi için.ama benim tabiatım bu.henüz motosikletim olmayabilir,bunun için kendime vakit verdim.ama bunlar engel değil.hayalimdeki motosiklete kavuşana kadar onu okucam,anlıcam ve ilk karşılaştığımızda kimyamızda kafa karışıklığı olmıcak.ben aklımda soru işareti ve...
  9. K

30 metre yarıçaplı bir daire hayal edin.etrafında dönücek bir motosiklet var.daire çizgilerini takip etmesi gerek bu dönüşü yapması için mantıken.motosikletimiz gidiyor hafif sağa yatık,sağa dengeli yatması için sağ elçiği kendine çekip sol elçiği hafif ileri itmesi gerekmezmi?pist...
  10. K

Teşekkür ederim.kontra tekniği ile ilgili fikir paylaşacak olan varmı?
  11. K

Asil arkadaşlar Asil kalsın yazmasın cevap o zaman tepki ve kızgın bile olsa..sorun ne biliyormusunuz bu konuları beş sayfa yapan siz ve sizin gibi bu duruma tepkililer:-) benim vaktim çok apandisit sebebiyle hastaneden çıktım eve tıkalıyım.siz cvp verme vaktini nerden buluyorsunuz.hadi bende...
  12. K

Bende elimden geldiği kadarıyla bilgim ve görüşüm el verdikçe forumda bütün arkadaşlara yanıt vermeye çalışıyorum.bende motosiklet terimleri sözlüğü konusu açtım bir sürü tepki yağdı ama gidip şunun konusuna daha fazla yazılmış demiyorum.o tepkiler normalmi peki
  13. K

Anlatabilmeye çalışıyorum.en azındqn insanların çabaları ile alay etmiyorum. ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ---------- Eşkiya dünyaya hükümdar olmazın yeni sezonu başlıyor istesenizde kızdıramaz,sinirlendiremezsiniz:-)
  14. K

Arkadaşlar forumlar ne içindir.bilgi alışverişi,fikir atışı,vikipedialara sıralanmış ansiklopedik bilgileri milyonların görüşü ile birleştirmektir.bunun araştırmaya üşenmekle ne alakası var,biz bilmiyormuyuz vikipediadan bakmayı google amcaya sormayı.herşeye muhalefetsiniz.buda bir araştırma...
  15. K

Vites yüksek devir düşükse motor çekmez Vites düşürmek gerekir demişsiniz. Mesela 4.viteste çok dik bir yokuşu çıkmaya çalışmak yada ışıklarda vites 3 te kalkmaya çalışmak gibi demek istediniz sanırım.her ikisindede vitesin düşük olması gerekir başarılı olmak için çekişte..ama anladığım...
  16. K

Teorik bilgi yeterli olmadan pratiğin bir anlamı olmazki.Bu konu anlatımı bilmeden test sorusu çözmeye benzer.ehliyet ve motosiklet olması da yeterli değil bence.ben motosikletimle bir sorun yaşadığımda yada bakımlarda sanayideki usta bunun şu problemi var dediğinde,acaba ne demek istemiş...
  17. K

Vikipediya sor burası yerine demek istediniz sanırım.yinede teşekkürler.
  18. K

Merhaba Arkadaşlar.Motosiklet terimleri ve anlamları hakkında kısaca bilgiler paylaşabilirmiyiz? Teknik özellikler,sanayisel kavramlar,model,tip ve seri farkları gibi bilgiler.Tork ne demektir.Segment ne anlama gelir,motor hacmi demek,cc ile aynı anlamdamıdır?Bunları çoğaltabiliriz. Şimdiden...
  19. K

Bayan için tavsiyeleriniz

Arkadaşlar merhaba.yeniyılda motorsiklet almayı düşünüyorum.yıllardır hayalim,uzun zamandır,,araştırma içindeyim,forumlardan,videolardan,sürüş teknikleri,kazalar bütün hayatım motorsikletler oldu diyebilrim.Ehliyet için yeniyıla yakın bir zaman kala başvurucam.okuduğum bilgilere göre bajaj...
  20. K

Herkese Merhaba

Forumu yeni keşfettim.Herkese merhaba.:king:

Yeni mesajlar