Arama sonuçlarınız

1. N

İlk Defa Piste Çıktım

İlk defa piste çıktım, gece koşullarında pistin aydınlatması yetersiz geldi bana. Tecrübesizler kategorisinde çıktığım için virajda geçiş yapmamız yasaktı. toplamda üçüncü, racing olarak ise 1. motorum. 4 yıldır falan motosiklet binsemde toplam km 10bin falandır heralde. Organizasyon 3*20dk...
  2. N

Servis bakımı sonrası arıza ışığı yandı

Motosikletin bakımını yeni yaptırdım. Gece biraz turlayayım dedim. giderken servis ışığı yandı. Tın tın dönüp parkettim eve. bir fırsat bulunca servise götüreceğim tekrar ama ne arızası olabilir bu? Servisin yaptığı bir hatadan kaynaklandı gibime geliyor çünkü servisten çıkmamla arıza lambasının...
  3. N

İstanbul'da zincirleme kaza

bu gece baya büyük bir kaza olmuş anadolu yakasında sanırım altunizade civarlarında . Kalabalık bir motosiklet grubu ve bir spor araç karışmış. Malesef 1 kişi hayatını kaybetmiş. Yaralılarda varmış. Motosikletli grubun çok süratli olduğuna yönelik ifadeler dönüyor. Kazanın çok ayrıntılarını...
  4. N

pist için ekipman tavsiyesi

herkese merhaba, radikal bir kararla ben de SS ci oldum. eğitim de alarak piste çıkmak istiyorum. yeni ekipmanlara ihtiyacım var ve bu doğrultuda tavsiyelere ihtiyacım var. KASK: Halihazırda shoei qwest var sizce yeterli midir güvenlik olarak yoksa arai rx7 veya agv pista ya yönelmelimiyim...
  5. N

Acil Satılık Ekipmanlar (Shoei, Dainese, TCX)

Herkese merhaba, iş gereği yurtdışına yerleşiyorum ve uzun bir süre motosikletim olacağını sanmıyorum. Ekipmanıda taşımak istemiyorum. En eski ekipman bir sene önce alınmıştır yani kimi bir kaç aylık kimi 1 yıllık ve sıfıra yakın kondisyonda. 1-2 gün içerisinde istanbul'dan ayrılacağım o...
  6. N

Dainese Avro D1 vs Revit Akira?

Herkese merhaba, havalar soğudu artık fileli montla motora binmek mümkün olmuyor. Hal böyle olunca yeni mont almaya karar verdim. Yazlık fileli bir montum olduğu için 4 mevsim olmasınada gerek yok. Güvenlik seviyesi yüksek olsun. rüzgarda perişan etmesin, yağmura yakanınca bir müddet idare...
  7. N

ilk kaza - asfaltta ilk tanışma - uğursuz gün

Birkaç ay önce ilk motorumu (mt25) alarak motosiklete başlamıştım. Bugün 1000km bakımını yaptırdım. Sonra bir arkadaşla gezelim dedik. İkimizdede mt25 var. Artık 1000km oldu birazda özgüven geldi ya hemen büyük motor bakmalarda başladı tabii. Gittik bir harley baktık, bir ducati scrambler...
  8. N

İlk Motosiklet tavsiyesi - ehliyet - Biraz uzun.

Herkese merhaba, En sonunda motosiklet almaya kesin kararımı verdim. Gittim bir ehliyet kursuna yazıldım. Yaşım itibariyle(30) A sınıf ehliyet alabileceğim söylendi ben de A sınıfı ehliyete yazıldım. Gelgelelim sürücü kursu eğitimi tam bir facia. Benim hiç motosiklet tecrübem yok tatillerde...
  9. N

herkese merhaba

İsmim Yasin, 29 yaşındayım ve İstanbul'dayım. Motosikletim yok. Yıllardır ya ailevi engellemeler ya başka sebepler dolayısıyla başlayamadım motosiklete. Bu defa kararlıyım. Motosiklet ehliyetim yok, dolayısıyla önce ehliyet almam lazım. Halkalı, Başakşehir, Florya, Şirinevler vs. civarında...