Arama sonuçlarınız

1. E

Birazdan bulgaristan yolcusu

Merhaba arkadaşlar dün mecburi bi şekilde bulgaristana geçmem gerekli bu yüzden birazdan yola çıkcam bana yolda eşlik etmek isteyen birilerş varsa çok memnun olurum
  2. E

Düsseldorfdan istanbul

Merhaba değerli forum üyeleri benim su anda bi sıkıntım var ve yardımcı olcabilcek bi arkadaş ariyorum dün bi motosiklet aldım almanyadan alman vatandaşıyım ve 2 sene türkiyede kalma şansı doğdıgu için motorlu taşıtlarda motorumu türkiyeye getirmek istiyorum ama burdan istanbula kadar sürmek...
  3. E

Almanyadan selamlar

Merhaba ben erhun almanyada öğrenciyim aslen malatyalıyım mönchengladbach ve çevresinde olan motosiklet dostlarım varsa tanışmak isterim
  4. E

Forty eight & iron 883

Merhaba forum üyeleri ben almanyada motor almaya karar verdim ve eylül ayına dogru inşallah alcam ama bu iki motor arasında kaldım yıllardır hep gözümde forty vardı ama ironlarda çok kötü durmuyor bütcem ortalama olaraka 7000-8000 euro arasında fortyler 10000 civarı o yüzden biraz zorlar beni o...
  5. E

HD forty Eight

Merhaba forum üyeleri ben yurt dılında yaşıyorum ve HD nin forty eight modelini almayı düşünüyorum uzun zamandır araştırmalar sonra birkaç custom ürünü taktırmak istiyorum ve bu şekilde bir düşüncem var ama motosiklet.net de çok değerli bilgili üyeler oldugundan dolayı almadan önce sormak...
  6. E

Bell Rogue kask

hepiniyi merhaba forum üyeleri acilien bir sey sormak istiyorum aslinda ben simdi Bell rogu almak istiyorum ve almanyada oturuyorum http://www.revzilla.com/motorcycle/bell-rogue-helmet#overview_tab bu sitede urunui buldum lakin pek guvenemedim siteye o yuzden sizlere sormak istedim normalde...
  7. E

Hysoung gt650 naked

Hayırlı gecler arkadaşlar ben 2 gun sonra gt650 alcam lakın pek bılgım yok bıraz yardımcı olurmsunuz motor 2007 model cok uyguna alıyorum yurt dısında oldugum ıcın tecrübeli kişilerden yardım almak istiyorum
  8. E

Motor alacam Yardım

HAYIRLI GECELER ARKADAŞLAR BEN ALMANYADA YASIYORUM VE MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ KONUYA GELELİM BEN HARLEY DAVİDSON FORTY EGİHT HASTASI BİRİYM LAKİN 67PS OLDUGU ICIN ALMANYADA EHLIYETIM KURTARMIYOR BU YUZDEN 50 PS(BEYGIR) LIK MOTOR SURME HAKKIM VAR 2-3 GUNDURLU SOYLE BIR DUSUNCEM VAR CAFE...

Yeni mesajlar