Arama sonuçlarınız

1. Remzidemir41

Almanya'da olan var mı ?

Selam dostlar, Bir süreliğine Almanya'da olacağım. Almanya'da olan üyelerimiz varsa bana özel sohbetten yazabilir mi ? Kimler nerelerde sürüyor, geziyor ve yaşıyor ? :)
  2. Remzidemir41

Deri ceketin altına üşüme hissini azaltacak ne giyilir ?

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere deri ceketimin içine giyeceğim ince bir katman arıyorum. Termal içliğin üzerine nasıl bir katman giyersem daha az üşüyebileceğim bir durum elde ederim ? Özellikle şu ürünü bit.ly/3gsAvIt aramızda kullanan oldu mu ? İnce ve sıcak tutan tüm ürün...
  3. Remzidemir41

Yaz için file mont lazım Venom city cordura kullananlar içerii

Arkadaşlar selamlar. Hem paket atarken kullanabileceğim hem de yazın sağa sola gitmeye giyeceğim bir mont bakıyorum. Bu Venom City Cordura kısa montun file kısımlarından havalandırmaları nasıldır? Uzun vadede kullanıp tecrübe eden var mı ? Dikiş kalitesi, iç astar konforu, korumaların oturması...
  4. Remzidemir41

Fatihteki motosiklet kazası ...

Allah rahmet eylesin. Fatih Unkapanı Atatürk Bulvarı'nda dün akşam saatlerinde otomobil sürücüsü ara sokaktan bulvara çıktığı sırada motosikletli 24 yaşındaki Burak Sabay'la çarpıştı. Burak Sabay, yola savrulurken diğer sürücü otomobilinde sıkıştı. MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEDE HAYATINI...
  5. Remzidemir41

Araştırıyorum ama rüzgar geçirmez içlik bulamıyorum...

Arkadaşlar selamlar, Muğla Merkezde yaşıyorum ve birkaç spor ve av malzemesi satan yere uğradım fakat rüzgar geçirmeyen içliklerden bulamıyorum. Hep polyester veya yün içlik satılıyor. Acaba bu windstopperlar artık ülkeye gelmiyor mu ? İnternette birkaç adet buldum lakin çok pahalıya satılıyor...
  6. Remzidemir41

Bjv havalimanına motosiklet park etmek.

Arkadaşlar selam, Şehir dışarısında 2 günlük işim var ve havaalanına motosikletim ile gitmek istiyorum. Sorum şu: Motosiklet ile havalimanına girip kuytu bir köşeye motosikleti bırakıp disk kilidini kilitlesem ve motosiklet 1.5-2 gün orada dursa bir sorun teşkil eder mi ? Daha önce havalimanına...
  7. Remzidemir41

Yazlık Bot önerisi.

Arkadaşlar selamlar, Uzun çizme istemiyorum. Gündelik hayatta kullanacağım için kısa motosiklet botu almam gerekiyor. Kevlar kotun altına sırıtmayacak bilek, burun, topuk korumalı ve tabanı sert olan önerebileceğiniz yazlık, mümkünse file veya bol hava alan bir motosiklet botu önerebilir...
  8. Remzidemir41

Yetkili servis balans yapıyor mu ?

Merhabalar, Soru başlıkta olduğu üzere honda yetkili motosiklet servisi lastik taktıktan sonra balans ayarı yapıyor mu ?
  9. Remzidemir41

Eldiven seçiminde yardım :)

Merhabalar sayın forum üyeleri, Biriktirdiğim bir miktar paramla iyi bir eldiven aliyim diyorum. Sürdüğüm motosiklet 150'lik sürerken mutlu oluyorum. Genelde cruiser sürer gibi sürüyorum fakat koruma olarak en iyisini isteyen birisiyim. Bir kere düştüm ve ne zaman ne olacağını kestirmek çok zor...
  10. Remzidemir41

Sırtlık ve sırt koruması farkı

Mont içerisinde yerleştiren sırt koruması ile daha uzun ve askıyla giyilen sırtlığın arasındaki farklar nelerdir ? Sanırım ilk fark pratiklik. Başka ne gibi farklar vardır ?
  11. Remzidemir41

Alpinestars yazlık eldiven

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-alpinestars-copper-yazlik-eldiven-son-fiyat-19.04-te-ilanbiter-914154396/detay/
  12. Remzidemir41

Deri Ustası

Arkadaşlar selamlar, Aydın,Muğla ve İzmir civarlarında (muğla merkez, bodrum, marmaris, izmir, aydın merkez , didim gibi ilçeler) önerebileceğiniz işini layığıyla yapan bir deri ustası var mıdır ? Yapılacak işlem basit lakin sevdiğim bir montumu emanet etmiş olacağım. Önerilerinize açığım...
  13. Remzidemir41

Lastiği ne zaman değiştirmeli ?

Merhabalar, Cbf 150 Nylon lastiklerle 20 bin kilometreyi doldurdum . Lastiğin yüzeyinde gözle görülür bir azalma olmasa bile lastiğimi değiştirmenin vakti geldi. Hem yağmur hem de viraj performansından memnun değilim. Özellikle kavşaklarda çok kayıyor. Anlas Wintergrip 2 almayı düşünüyorum...
  14. Remzidemir41

Level 2 Body Armor

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-six2-body-armor-918769633/detay/
  15. Remzidemir41

Deri ceketin iç kısmı nasıl temizlenir ?

Selamlar sayın forum üyeleri, Öncelikle umarım herkesin sağlığı yerindedir. Deri ceketimin koltuk altı kısmı kumaş ve zamanla terledikçe koku yapıyor. Deri ceketimin kumaş kısmına zarar vermeden nasıl temizlerim ? İnternette biraz araştırdım ecnebiler deri ceketin içini temizlemek için...
  16. Remzidemir41

Birkaç çakma ürünü anlama başlığı

Merhabalar sayın forum üyeleri. Zamanında çakma çukma ürünleri insanlara kakalamaya çalışan insanlara çok rastladım. Tabii bazı insanlar sırf görüntüsü yüzünden replika ürünler almayı tercih edip sağlıklarını riske atsalar da ::stretche, forumda bilinçli ve araştırmayı seven insanlar olduğunu da...
  17. Remzidemir41

Alpinestars yazlık eldiven

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-alpinestars-copper-yazlik-eldiven-914154396/detay/
  18. Remzidemir41

Güncel Fiyat Performans İntercom Önerileri Lütfen :)

Merhabalar sayın forum üyeleri,:) Motosiklet sürüşlerimde müzik dinlemeye bayılıyorum. Genellikle sol kulağımda kulak tıkacı sağ kulağımda ise bluetooth kulaklığım oluyor lakin kulaklığın bir süre sonra interkom yuvasına düşmesi, kafamı döndürdükçe sesin değişmesi ve ses kalitesinin düşmesi...
  19. Remzidemir41

Cbf 150 nin oturuş pozisyonunun rahatsız olması.

Arkadaşlar selamlar. 20 bin kilometredir cbf 150 kullanıyorum lakin şu oturuş pozisyonunu konforlu bir hale getiremedim. Rahmetli Barkın Abi'nin oturuş pozisyonu videosunda anlattığı şekilde oturuyorum lakin gidon aşağıda kalıyor ve doğru teknik için eğilmem gerekiyor. crf250l sürdüğüm zaman çok...
  20. Remzidemir41

Cbf 150 Aydınlatma Sorunu :(

Merhabalar sayın :bestmt: üyeleri, 20k kilometredir cbf 150 kullanıyorum. Orijinal ampulün aydınlatmasından hiç memnun değilim. Gece sürüşlerinde uzunları açmak zorunda kalıyorum ve karşıdan araba geldikçe uzunları kapatıp önümü görmekte zorlanıyorum. Motorumun ampul yuvası tipi S2 ve ben...