Arama sonuçlarınız

1. J

Motosiklet alacağım tavsiye bekliyorum

Merhaba arkadaşlar.2004 2005 2006 model aralığında cbr 1000rr almayı düşünüyorum şu an bütçeme uyan kendi şehrimde iki tane motor var linklerini koyacağım.Düzgün kullanan bir sürücüyüm redline lastik yakma gereksizce motoru zorlama gibi şeyler yapmam deli gibi gazlayan birisi de değilim hor...
  2. J

CF MOTO 150 NK

Sekil semal guzel , çin malı motor , celik fren hortumu ,disk frenler , su soğutmalı , 2 sürüş modu . 7.000 tl Alınır mı ?
  3. J

Ruhsat Yardım

Motoru yeni aldim , 3 hafta geçti trafik subeye ehliyeti almaya gitsem direk alabilirmiyim yoksa eve kargolanmasini mi beklemeliyim 2 hafta icinde almazsak kargoya veriliyor eve . Yardim
  4. J

ÖNEMLİ (yeni motor ruhsat süresi hk.)

MERHABALAR YENİ MOTOR ALDIM ALALI 20 GÜN GEÇTİ RUHSAT ALMAK İÇİN 15 GÜN İÇİNDE ALMAK GEREKİYOR ŞU AN TRAFIK ŞUBEYE GİTSEM DİREK ALABİLİRMİYİM YOKSA 15 GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN EVE GELMESİNİ Mİ BEKLEMELİYİM ? BİLENLER BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
  5. J

TÜM MOTORCULARA SELAMLAR , TAVSİYE İSTİYORUM

Merabalar bursadan katılıyorum adım olcay motorsıkletımı yenı aldım lastıklerım bıtık önerebileceğiniz marka var mı pek anlamam bu işlerden . Motorum hyosung gtr250

Yeni mesajlar