Arama sonuçlarınız

1. S

HJC RPHA 11 BOBA FETT ÖZEL TASARIM SIFIR KASK - FİYAT DÜŞTÜ -

Motovento etkinliğinden kazandığım kaskı satıyorum. Elden çabuk çıkarmak adına, çok uygun fiyata düşürdüm. M bedendir. Yanında vizor ve pinlock ile geliyor...
  2. S

Satılık Sıfır Kask

Motoventodan kazandigim Star Wars temali HJC RPHA11 kaski piyasa degerinin altina satiyorum. İlgilenen olursa bu da linkimiz...
  3. S

Kask Tavsiyesi alabilir miyim

Merhabalar, Shark Skwal Warhen dusunuyorum. Gunes vizoru ve paketten pinlock cikiyor olmasi tercih sebebidir. Hjc de bakiyorum. Nolan n87 pek gorunusu hosuma gitmeyen bir kask. Bu bilgiler doğrultusunda 1200 liraya kadar kask önerisi alabilir miyim ? **Ayrıca ilandaki kaskı elimden...
  4. S

Bayram Tatili için Bodrum'a Yolculuk

Arkadaslar merhaba, 10 eylul sabahi bayram tatilini degerlendirmek adina Istanbuldan Bodruma yola koyulacagim. Uzun yolda kendi motoruyla yola çıkacak olan bir yol arkadasi iyi olur diye dusunmekteyim. O tarihte yolculuk planlayaniniz var mi ?
  5. S

Clover savana wp h20

Arkadaşlar merhaba, Bu akşam bir mont almayı düşünüyorum. Modeli clover savana wp h20. Ne düşünüyorsunuz bu mont hakkında ? Fiyatı indirimle 990dan 740a iniyor. Ben baya bir beğendim fikir almak istiyorum.

Yeni mesajlar