Arama sonuçlarınız

1. T

[ACİL] KYMCO 125 AGİLİTY ARIYORUM [ ACİL ]

Herkese selamlar, İstanbul içi 2000 TL ye temiz sahibinden Kymco 125 Agility arıyorum. Evraksız olmayacak teşekkürler.
  2. T

SİGORTA VE RUHSAT

Arkadaşlar selam ben motoru yeni alacağımda ilk motorum olacak sigortasını yaptırmadan motorun ruhsatını alabiliyor muyum ?
  3. T

KYMCO AGİLİTY 125 İLE İLGİLİ

Arkadaşlar tekrardan iyi geceler başlıkta belirttiğim Kymco Agility 125 motoruyla ilgili görüşlerinizi alacaktım bu motor başlangıç motoru için iyi midir bütçe 2 bin TL kullanan arkadaşlar var ise artı ve eksilerini söyler misiniz teşekkürler.
  4. T

KYMCO AGİLİTY 125 İLE İLGİLİ

Arkadaşlar tekrardan iyi geceler başlıkta belirttiğim Kymco Agility 125 motoruyla ilgili görüşlerinizi alacaktım bu motor başlangıç motoru için iyi midir bütçe 2 bin TL kullanan arkadaşlar var ise artı ve eksilerini söyler misiniz teşekkürler.
  5. T

MONDIAL 150 ZC ( İLGİLENİRMİSİNİZ )

ARKADAŞLAR SELAM İYİ GÜNLER BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM MODELİ MONDİAL 150 ZC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL BİR MOTOR İŞE GİDİP GELMEK VE ARADA İLÇE İÇİNDE KULLANACAĞIM İL İL GEZMEK GİBİ BİR PLANIM YOK ÇOK SIKINTI ÇIKARIR MI ?
  6. T

MONDIAL 150 ZC ( İLGİLENİRMİSİNİZ )

ARKADAŞLAR SELAM İYİ GÜNLER BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM MODELİ MONDİAL 150 ZC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL BİR MOTOR İŞE GİDİP GELMEK VE ARADA İLÇE İÇİNDE KULLANACAĞIM İL İL GEZMEK GİBİ BİR PLANIM YOK ÇOK SIKINTI ÇIKARIR MI ?
  7. T

EHLİYETİ OLMAYAN KİŞİ RUHSATLI MOTOR ALABİLİR Mİ ?

ARKADAŞLAR BEN BİR MOTOR SATIN ALACAĞIM FAKAT EHLİYETİM YOK RUHSATI ÜZERİME ALABİLİR MİYİM ?
  8. T

2 KONUDA YARDIM İLGİLENİRMİSİNİZ..

Arkadaşlar iyi geceler forumda yeniyim herkese merhaba. Sizlerden 2 konuda yardım isteyecektim daha doğrusu 1 konuda öneri alacağım 1 konuda aydınlatmanızı isteyeceğim ilk olarak ben motora yeni başlayacak olan bir insanım işe gidip gelmek için ve kısmet olursa ilerde daha büyütmek için bir...