Arama sonuçlarınız

1. Z

Bajaj

Bu gün sayfada hiç reklamı yoktu garipsedim durumu açıverdim hemen.
  2. Z

Jawa , mz , planet yardım

Merhaba arkadaşlar konu gereği abiler demem daha uygun gerçi. Ben bu makinelerin hastasıyım jawa 350 twin sport mz 301 yada 251 yada planet 4 . Artık böyle güzel şeyler üretmiyorlar bende bunlardan birini almaya karar verdim. Ama hangisi daha sağlamdır hangisi daha hızlıdır yani kısaca siz...
  3. Z

Tavsiye lazım.

Arkadaşlar malum bayramda geliyor hazır tatilken bir haftalığına kafa dinlemek bir yere kaçyım diyorum antalya çevresinde önerebileceğiniz bungalov otel varmı.
  4. Z

Enduro viraj tekniği

Arkadaşlar cross ve sm kullanıcıları viraj alırken ayağı neden ileri itip yere sürtüyorlar faydası nedir ne için kullanılır.
  5. Z

YBR 48 T dişli

Nerden bulabilirim arkadaşlar ybr için 48 T arka dişli ve uygun zincir.
  6. Z

Çin işi sm

Madem aradığın sağlamlıkta makine yok bende parasına acımıcağım bişey alyım dedim sıfır satılan sm varmı piyasada.
  7. Z

Sert kullanım öneri

Arkadaşlar hor kullanabileceğim beni üzmicek Bi motosiklet önerebilirmisiniz. Katır gibi olsun canını alyım banamısın demesin. Elimden iş gelir hertürlü bakımını yaparım. Yani bakımını yaptıkça gidecek makine arıyorum.
  8. Z

Duke 390

Daha önce duke konuları açılmıştır illaki ama benim sorum farklı. Arkadaşlar 1 yada 2 ay içinde duke 390 almayı düşünüyorum cbr 500 ile duke arasında gittim geldim. Ama mobility benim için önemli olduğundan duke de karar kıldım. Soruma gelicek olursak sert bir kullanıcıya gelicek makinemidir bu...
  9. Z

Crf 250 lastikle ilgili fikir

Arkadaşlar crf orjinal lastik ebatı arka 140/70-17 aynı ebatta race lastiği taksam olur mu acaba.
  10. Z

Pazar sürüşü - Antalya

Mrb arkadaşlar bu gün ufak bi keşfe çıkıp güzel bir yol keşfettim kumluca mevkine gidiyormuş tabelalara göre torosların üzerinde dolanıyor 20 25 km kadar sürdüm çok keyifliydi. Manzara da çok güzeldi yer yer daralan bol virajlı uçurumlu eğlenceli bi yol kısaca benim için pazar günü kontak açıp...
  11. Z

ybr projem

yeni aldıgım ybr min şeklini şemalini değiştirmek istiyorum arkadaşlar cafe racer esintili bişey çıkartmak istiyorum ortaya; o iğrenç görünen grenajlardan kurtuldum kafamdaki arka kısmı kesmek koltugu ona göre ayarlamak stop ve sinyalleri taşımak plaka sorunu var bide akü ve hava filtresinin...
  12. Z

satlık rx3i evo (mondial)

marka : mondial model : 2016 rx3i evo motor : 250 cc tek silindir soğutma : su soğutmalı güç : 24 hp ağırlık : 165 kilo km : 8400 Üzerinde ekstra sı yok sade sevdiğim için arka çanta setini aldığımda söktüm hiç kullanılmadı yanında yedek anahtarı ve kitapçığı ile birlikte vericem. 12 bin km...
  13. Z

cross motor önerisi

Arkadaşlar motorumu satmaya karar verdim. Cross motor almak istiyorum. 10 bin bütçem var ne önerirsiniz ve nelere dikkat etmeliyim tabiki expertis yaptırcam ama sizinde bilgilerinizden faydalanmak isterim. honda nx4 falcon ve yamaha xt 660 buldum ama yüksek km li motorlar ve 660 ın rentten...
  14. Z

motorumun ekstraları

-tank pad -jant sticker -f1 çakarlı led stop -kartal gözü gündüz farı -renkli manet -deri kılıf kaplama vs.vs. şimdi soruyorum siz şakamısınız bunların hiçbiri benim umrumda değil neden zevkine taktığın şeye ekstra der ücret istersin sök orjinalini tak öyle ver. memleketimin insanı bir acayip.
  15. Z

Dağ başında arsa

Mrb arkadaşlar ilerde bi gün bildiğiniz dağ başında kervan geçmez kuş uçmaz yerlerde orman içinde bir arsa satın almak en büyük hayalim. Ama aradığım gibi bişey bulamadım genelde köy içlerinde arsalar var. Ben medeniyetin olmadığı bir yer arıyorum sizce nasıl bulabilirim bu işlerden anlıyan...
  16. Z

Ucuz yollu cross

Merhaba arkadaşlar cross videoları izliye izliye bi hal oldum bende ucuzundan bi cross alyım dedim çok bir bütçe ayıramam 3 bin felan en çok ne tavsiye edersiniz araziye vurmayı düşünüyorum.
  17. Z

Sanane birader !!!

Arkadaşlar motosikletimi aldığım günden beri muzdarip olduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Bardağı taşıran olayıda demin yaşadım. Kırmızı ışıkta durdum uyruğu belirsiz bir scooter a binmiş kapşonlu bir abi ooo bu canavar ne dedi mondial dedim direk güldü yazık etmişsin paraya dedi ne...
  18. Z

Düşmeyen motorcu

Varmı forumda böyle bir arkadaş hiç yatmadım uçmadım düşmedim diyen.
  19. Z

Ciğerim yanıyor

Dün kırmızı ışıkta motordan duman geldi baktım radyatörden su akıyor şırıl şırıl. Bu günde servise verdim fan radyatöre sürtüp kırmış. Usta bırakıcan anca hafta içine gelir parçası dedi. Şu an dolmuştan yazıyorum cigerim yanıyor arkadaşlar. Ne kadar alışmışım öyle. Motorum olana kadar evden...
  20. Z

Önden çekişli motosiklet

Belki çok saçma ama aklıma geldi. Yeni bir teknoloji gelişti diyelim ve motorlar önden çekişli oldu. Yatmaya yada yol tutuşa bağlı kazalar azalırmı sizce.