Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kasa Transalp gerçekten son derece looser bir motosiklet. Yani o kadar para verip alınacak çok güzel motorlar var. NC serisi de hakeza. Geçin şu Honda'dan artık. Avrupa'ya yönelin. Çok güzel F/P motorlar var.
Hocam o kadar para vereceksen ve gerçekten yeterli deneyimin varsa Street Triple RS bak derim. Başka bindiğin veya bineceğin herhangi bir motordan çok farklı bir his.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-acil-nakit-ihtiyaci-sebebiyle-satilik-1117674674/detay
hacım boş ver v strom himalayan falan. aşk yaşamak istiyorsan bunu git al. 300'e bırakır. tommygun ve birkaç arkadaşın tavsiyesiyle aldım ben de. Allah razı olsun
Sesiyle, duruşuyla, gidişiyle kendine baktıracak demek gayet açık bir ifade. Herkes sahip olduğu güzelliği göstermek ister hocam. bence de st 765 daha güçlü bir rakipti ve onda karar kıldım zaten :)