Arama sonuçlarınız

1. H

Piranha 1101 Aksiyon Kamerası

Arkadaşlar A-101'e 80 TL'ye Piranha ActionCam 1101 gelecekmiş HD video çekiyor vs. vs. diye yazmışlar benim de aklımda aksiyon kamera almak vardı sizce almalı mıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Veya düşük bütçeli alabileceğim güzel bir aksiyon kamera var mıdır? Piranha Aksiyon Kamerasını...
  2. H

Mondial 175 Masti-X - 150 MG Superboy-X

Arkadaşlar merhaba ben Mondialden motor alacağım aklımda175 Masti-X veya 150 MG Superboy-X var sizce hangisini almalıyım? Sizlere karşılaştırmasını ve birkaç fotoğrafını göstereceğim. Karşılaştırma: 150 MG Superboy-X : Site Link: Tıkla 175 Masti-X : Tıkla Arkadaşlar sizce...
  3. H

Motor Alacağım

Arkadaşlar CG tarzı Falcon marka motor alacam Falcon markası hakkında artı veya eksi yönleri açısından bilgilendirir misiniz?
  4. H

Falcon 180 |

Arkadaşlar bugün Falcon ve Mondialin mağazalarını gezmiştim ve gözüme güzel ve hoş bir canavar çarptı :) Falconun sitesinde gezdim fakat aynısını bulamadım. Motor rengi vs. herşeyi resimdekinin aynısı sadece benim gördüğüm ve almak istediğim 180 cc . Arkadaşlar bu motorlar için yorumları...