Arama sonuçlarınız

1. C

Honda fiyat listesini güncellemiş :)

Yahu ne diyeyim ya? Şu fiyatlara bakın ya 30.000 birim paraya millet H2 alıyor biz aynı birim paraya, hatta 2500 birim daha fazlasına CB500F alabiliyoruz. Yıl Model Fiyat 2017 CB 125 ACE 5.800 TL 2017 CB 125E 7.100 TL 2017 CBF 150 8.100 TL 2017 Activa S 7.750 TL 2017 SPACY α 8.550 TL 2017 PCX...
  2. C

korna çalan motorcuya silah çeken maganda

Videoyu buraya koymayı beceremedim link veriyorum. Yani ne olursa olsun bir anda öyle güvenlik amaçlı vs de olsa yavaslanmamalı diye düsünüyorum. Çünkü kazaya sebebiyet verebilirlerdi https://www.youtube.com/watch?v=GKSsj6JXB04
  3. C

MotoGP pilotu savaşı kaybetti. #Nicky Hayden

İtalya'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede 5 gündür komada bulunan 2006 MotoGP dünya şampiyonu Nicky Hayden vefat etti. ABD'li 35 yaşındaki yarışçı, İtalya'nın Rimini kentinde bisikletiyle çarşamba günü antrenman yaptığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır...
  4. C

Hangi motogp pilotosun? #Test içerir

Sosyal medyada denk geldim paylaşmak istedim. http://www.testlerin.com/hangi-motogp-pilotusun/ Bana Dani abimiz çıktı :) Severim kendisini aslında Arkadaşımın birine de Nick Hayden çıkmış. Rossi çıkana +1 :)
  5. C

23 Nisan da kortej oluyor mu?

Arkadaşlar diğer bayramların dışında 23 Nisan da kortej oluyor mu? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ---------- Yok mu bilgisi olan?
  6. C

Benzin 5.40 Olmuş bu İSTANBUL' da hala trafik azalmış değil.

Arkadaşlar ya bu İstanbul da yaşayan arkadaşlarda bir problem var yada çok kazanıyorlar. Bunun başka açıklaması olamaz. ABD de 0.66 dolar 0.90 a çıksa ortalık karışır bizde oh oh daha beter olsun az bile bu halka deniliyor. kim bu halk? Sen ben halk değil miyiz? %50 Kesimden dolayı ben neden bu...
  7. C

2006 CBR1000RR Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Öncelikle 2011 CBR1000RR - 2013 R1 gibi motosikletlerden tecrübeli olduğumu ve artık değişik şeyler aradığımı belirtmek isterim. Yani TCS ıvır zıvır kaydırmalı debriyaj istemiyorum artık. Gerçi 1000RR SP de bile bu teknolojilerin olmadığını düşünürsek honda nın ucuz olmasının...
  8. C

Şu video çeken arkadaş forumda mevcut mu acaba?

Merhabalar Aşağıdaki arkadaşa ulaşmak istiyorum mesaj attım youtubeden ancak cevap alamadım 4 gündür.
  9. C

Şu videoyu izlerken cinnet geçiriyordum. Bu nasıl bir saygısızlık!

Türkiye den daha beter yerlerde varmış. Adam ters yöne girdi sandım bu nasıl bir trafik anlayışı resmen çarptı gitti ya. Endurocu arkadaşlar hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı? sonuçta aramızda ülke dışına çıkmış olan insanlar olabilir. Tecrübelerinizden yola çıkarak buranın hangi Ülke...