Arama sonuçlarınız

1. A

SATILIK : 2007 Model Fazer - Bordo

arkadaslar 1 ay once aldigim yeni Bordo Fazer imi ACİL Para ihtiyaci nedeni ile satiyorum. ilginenler arkadaslar cep ten yada mail ile irtibat kurabilir benimle. 2007 Nisan trafige cikisli 3300 km. Bordo Givi 46 Lt. TopCase (Yumusak sirt dayama + 3 ncu stop lambası) GIVI Koruma Demiri ÖZEL...
  2. A

2007 Yamaha Fazer S2 yi yakından tanıyın!

Fazer dedik S2 dedik bekledik bekledik ve nihayet geldi Turkiye'ye. Beldeyama da bizleri kırmadı ve test için yeni S2 yi bizlere tahsis etti. Naçizhane bendeniz de 50.000 km. Fazer tecrübeme dayanarak motosikletin farklılıklarını (görsel ve teknik) sizlere aktarmaya çalışacağım. Sağlıklı bir...
  3. A

Satilik : Yamaha Fazer FZ6 2005 Model

Ilk sahibiyim. Garantisi devam ediyor. Ciddi bir kazasi yoktur. 2005 model Gri - siyah 25.500 Km. de. 20.0000 bakımı Yetkili Yamaha servisinde yapilmistir. (hava-yag filtresi-bujiler (platinium buji) arka fren balatasi-yag degismistir) Fiyat : 10.990 YTL Aksesuarlar : - GIVI Koruma Demiri...
  4. A

Paris Motosiklet Fuari Goruntuleri

arkadaslar, Paris Motosiklet Fuarinin MotorsTV deki yayinindan Capture edilmis goruntuler. Bu goruntuleri ikiteker.org den "korkutk" dostumuz bana CD ile ulastirdi kendisine buradanda tesekkur ediyorum. http://81.21.167.147/ParisMotosikletFuari1.avi 49 Mb...

Yeni mesajlar