Arama sonuçlarınız

1. ErdemKILIC

Kurye Motoru Önerisi. Çanta Ruhsata İşli Olması Önemli

Sky Town 125'te çantaya işli olarak geliyor. Ama her ihtimale karşı satın alırken ve noterden ruhsat alırken bu çantanın ruhsata işli olmasını hatırlatmakta fayda var. Çanta işlemek için başka bir prosedüre gerek yok. O motorla ilgili tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
  2. ErdemKILIC

Çanta demiri üzerinde gelmiyor. Satın alırken çanta demirli olarak satın almak istediğini söylersen, ücretini de alarak çanta ve koruma demirlerini takıp size satarlar. Bu satıcıya göre değişebilir. Satıcı hediye de edebilir. Satın almazdan önce, çantanın ruhsata işli olması gerektiğini mutlaka...
  3. ErdemKILIC

Merhaba. Taşrada Fiyuu kuryeliği yapıyorum. Kullandığım motora güvenemiyorum. Çünkü çok montaj hatası çıktı ve şasesi kırıldı. Kaynak yaptırdım. Şase kırığı etkisi ile ön demiri kırılmış ve amortisörleri de yamulmuş. Şase hariç diğerleri yenilendi. Şasede kırık var diye gönül rahatlığı ile...
  4. ErdemKILIC

Motolux Cappadocia 125 Motosiklet

Motolux sakın alma derim.
  5. ErdemKILIC

2024 Motolux ceo 125 önerirmisiniz

Sakın almayın. 25.000km. deneyim tecrübem var. Çok fazla montaj hatası var. Şase kırılıyor. Servisler berbat. Garanti hikaye.

Yeni mesajlar