Arama sonuçlarınız

1. hattoi

Olimpiyatlarda Taha Akgül Finalde

Bu gece 22:00 den itibaren güreş finalleri var, aslan parçası Taha altın için mücadele edecek. İlgilenenlerin bilgisine. ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ---------- İlk altınımız sonunda geldi. Taha aldı altını.
  2. hattoi

Trt spor spor m-oto

Şu an Kenan'ın pistte etkinlikleri gösteriyor knn54 turnuvası. ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ---------- Program güzeldi, ikizlerin küçüğü gene birinci olmuş. Böyle devam ederse geleceği çok parlak.
  3. hattoi

Kenan H2R yakıyor, yanlıyor

https://www.facebook.com/sofuoglu/videos/10153737203214599/ Evet arkadaşlar şampiyonların şampiyonu Kenan reyiz şov üstüne şov, gün geçmiyor ki yeni bir video gelmesin.
  4. hattoi

Gs 500 mü? Er 5 mi?

Arkadaşlar, bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim, forumda bu karşılaştırmayı bulamadım. Ksk belediye önünde er5 görüyorum ama sahibine denk gelemedim konuşmak için. Bu aralar kaşıntı tuttu beni, bu ikisine kuruluyorum. Kullananlar kronik sorunları varsa bahsederse çok sevinirim. Alırken neye...
  5. hattoi

Super Enduro Dünya Şampiyonası

Arkadaşlar enduro gp nin finlandiya etabı tekrarı şu an NTVSpor da yayınlanıyor, ilgilisine haber olsun.
  6. hattoi

WRC

Evet ahali. Buyrun çamur, toz, toprak severler. Artık Sébastien olanlar kazanmasın, Loeb yetmedi Ogier çıktı başımıza diyenler. Fransızlar rally de mi doğuruyor diyenler. Buyruuuun! ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ---------- Bugün...
  7. hattoi

Formula E

Evet takip edenler gelsin. Şu an ntvspor da canlı yarış var. Benim favorilerim di grassi ve senna. Bu arada bana formuladan daha heyecanlı geliyor.