Arama sonuçlarınız

1. atakanc

Kazalı Hyosung GV 250 Tamir / Bakım Önerisi

Merhabalar herkese, 2018 Nisan ayında yapmış olduğum kaza sonucu davalık olduğum servisimle sürecim tam olarak bugün son buldu. Dava şükür olsun lehime sonuçlandı. Motor 2018 Nisan tarihinden itibaren servisin deposunda yatıyordu. Görsel olarak her şey 2018 Nisanda nasılsa bugünde o şekilde...
  2. atakanc

Servis Mağduruyum Lütfen Tecrübelerinize İhtiyacım Var

Hemen konuya giricem 19.04.2018 tarihinde bir kaza yaptım.Kazada şükürler olsun birkaç sıyrık harici bir sıkıntım yok.Kaza raporuma göre %75 ben haklıyım haksız olduğum kısım ise kavşağa yaklaşırken 30 yerine 40la gidiyor olmam.Ardından klasik bir şekilde hasarımı karşılamak için motorumu...
  3. atakanc

Lütfen Tecrübelerinize İhtiyacım Var

Hemen konuya giricem 19.04.2018 tarihinde bir kaza yaptım.Kazada şükürler olsun birkaç sıyrık harici bir sıkıntım yok.Kaza raporuma göre %75 ben haklıyım haksız olduğum kısım ise kavşağa yaklaşırken 30 yerine 40la gidiyor olmam.Ardından klasik bir şekilde hasarımı karşılamak için motorumu...
  4. atakanc

One Way Custom

İyi günler,Hyosung GV 250 motorum var.One Way Custom'da gidon veya egzoz yaptıran var mı?İlgi alaka nedir?Yaptırdıysanız memnunmusunuz?
  5. atakanc

YENİ BAŞLANGIÇ TAVSİYE BEKLİYORUM

İyi günler 24 haziranda 18 olucam ve inanılmaz bir chopper sevdası başladı.Araştırdım bazıları yeni başlangıç için chopper önermiyor bazıları başlangıçta olsa chopper diyor bu konuda bile kararsızım.Siz ne önerirsiniz ayrıca 10 bin tl bütçem var aşağı yukarı(belki 1-2k daha üstü ama fazlasını...

Yeni mesajlar