Arama sonuçlarınız

1. YusufDmrkl

Yeni Suzuki GSX-R125 Görüşleriniz

Bugun piyasaya Suzukinin tanıttığı GSXR125 modeli hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum; Motordan Fotoğraflar
  2. YusufDmrkl

Az önce yaşadığım ufak çaplı kaza

Merhaba arkadaşlar saat 16.25 civarlarında yaşadığım ufak çaplı kaza şu şekildedir, göbeğe girecektim u dönüşü için hava çık sıcak ve asfalt kaynar derecede sıcak neyse girecektim yavaşladım dönerken motorun kıçı attı ve toparlayamadım kaydım sürüklendim lastik irc sizce bu neden kaynaklı neden...
  3. YusufDmrkl

İlk kazamı yaptım arkadaşlar Dikkatsizlik ve Şımarıklık :((

Arkadaşlar bugun ilk kazamı yaptım. Dikkatsizlik ve biraz da şımarıklık sonucu oldu. Trafik yoğundu malum Ankara karışık neyse sol şeride geçicektim aynama bakarken öndeki aracın bir anda durduğunu gördüm ve aniden frenlere asıldım sonuç olarak asfaltın tadına baktım çok şükür bende birşey yok...
  4. YusufDmrkl

Zincir Germe/Gevşetme Vidası Yamuldu

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce tatile çıkmadan motorumu park edicektim arka diske disk kilidini taktım ve onu orda unuttum. Sonuç arka sağ zincir germe vidası yamuldu. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı? Ne yapılması gerek bu durumda? Tekeriniz Düz Bassın :wiinkk: ---------- Mesajlar...
  5. YusufDmrkl

Asfaltını, çukurlarını sevdiğim ülkem(KAZAYA RAMAK KALA)

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bugun akşam caddede 35-40 ile giderken kocaman bir çukur çıktı kaçma manevrası yapamayacağım kadar büyük ve genişti neyse ben bu çukura gireceğimi anladım ve ayağa kalktım ama öyle bir girdim ki iki tekerde havalandı ve amortisörlerden çarpma sesi geldi gerçekten...
  6. YusufDmrkl

CBR 125R ile Stoppie

arkadaşlar cbr125im ile şu günlerde stoppie hareketini deniyorum. bi alt konudada belirttiğim üzere lastiklerim fabrika çıkışlı IRC ve pek hoşuma gitmiyor. neyse gelelim konuya, ben 2.viteste hızımı 35-40 yapıyorum ve aniden ön frene yükleniyorum sonuç hüsran :D ön teker kayıyor ve istediğim...
  7. YusufDmrkl

CBR 125R Lastik Seçimi YARDIM

Merhaba arkadaşlar 5. ayın 24ünde aldığım cbr125r motosikletimin fabrika çıkışı olan IRC lastiklerinden şikayetçiyim dönüşlerde ve ani hareketlerde arka kendini kaptırıyor. Düşündüğüm tabi ki pirelli diablo rosso II. ancak lastiğimin ebatı 130 ama ben bunu 140 yapmak istiyorum bir sorun olurmu...

Yeni mesajlar