Arama sonuçlarınız

1. A

50 CC Motor Önerisi

Cevap için teşekkürler 1772913737 Cevap için teşekkürler
  2. A

50 CC Motor Önerisi

Teşekkürler, CG normalde en sorunsuz olanı bende biliyorum ama biraz sürdüm ama ön yargıların kurbanı olduk diyelim 1772747294 Cristal Ege nın alt yapısını kullanılıyor diyorlardı. Bilgi için teşekkürler dert çekmeye gerek yok 1772747296 Cristal Ege nın alt yapısını kullanılıyor diyorlardı...
  3. A

50 CC Motor Önerisi

Bende tk03 almak istiyorum bazıları yedek parça konusunda sorun yaşarsın diyor ama ben hem Çin oluşu hemde karbüratörlğ olduğu için diğer Çinli motordan kolaylıkla bir şeyler uydurabileceğimi düşünüyorum
  4. A

Kamera önerisi

Merhabalar, ben kamera ve fotoğraf makinası konusunda eski kafalayım eğer Ankara / İstanbul gibi büyükşehir de yaşıyorsanız ikinci el GoPro öneririm. GoPro'lar da çok fazla ve kolaylıkla yedek parça ve batarya bulabilirsin ayrıca YouTube da ayar vs gibi konularda çok fazla video var
  5. A

50 CC Motor Önerisi

Öncelikle merhabalar, Ben bir tane 50 CC Motor almayı düşünüyorum ancak size bir şey danışmak istedim Mondial wing 50, Turismo 50, Kuba Bluebird gibi scooter benzeri motorlara bakarken birde Kuba TK3 ve Kuba Cristal 50 yi gördüm işe gidip gelirken uzun bir rampa çıkıyorum o sebepten vitesli...
  6. A

Teker kaydığında ne yapılmalı

Ablalarim abilerim motorsiklet kullanmaya yeni başladım teker bir kaç kez kaydı bende bir kaç kişiye sordum teker kaydığında ne yapılma diye biri hızını aynı tut o dengesini bulur dedi biri arka frene bas dengeyi bulsun dedi biri dışdaki ayaklıga tüm yükünü ver dedi benimde kafam karıştı şimdi...
  7. A

A1 ehliyeet ten A2 ehliyete geçiş

ablalarım abilerim size bir şey sormak istiyorum ben A1 ehliyeti aldım yaşım dolunca A2 ve A ehliyeti alacam ben bu A2 ve A ehliyeti için tekrar sınava girekmiyim yoksa direk dilekçe mi vereceğim şimdiden cevapladığınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar