Arama sonuçlarınız

1. T

Enduro baslangic motoru

Selamün aleyküm enduro bir motorla baslamak istiyorum tecrubem hiç yok tiplerini çok beğeniyorum ve hem arazi hem yolda surulebilmesi çekici hale getiriyor şimdi 18e az kaldı Pars biriktiriyorim bir hedef koymam lazım ne önerirsiniz aile destek çıkmıyor oyüzden 4 5 bin civarı bütçe için enduro...
  2. T

Cross motor başlangıç

Selamün aleyküm abiler öncelikle Rabbim cumanizi kabul ve mübarek eylesin ben 17 yasinda bir gencim motora basliyacagim ve forumda 1 2 aydır dolaniyorum motora baslama hevesim çok var ve ybr ile karar kilmistim ama içim çokta ondan yana değildi bişiler ariyordum 18 e şubatta gireceğim ve ehliyet...
  3. T

motorlar

1800 km 4500 tlye bir yamaha ybr alacağım başlangıç için sizce fiyat normalmi almalıyımıyım o motoru yoksa başka bir motormu tercih etmeliyim ve birde bu tarz bir motordan ninja 300 e geçsem sorun yaratırmı lütfen ters cevaplar vermeyiniz.
  4. T

ninja 250 FI

bu motoru bilen varmı internette türkçe makale bulamadım bununla ilgili yoksa bu bildğimiz ninja 250 r mı https://youtu.be/TZOjT6nez2Q
  5. T

yeni başlayanlar klubü :D

merhaba abiler ablalalr ben motora başlayacağım ve 260 cc motorlar var aklımda r25 düşünmüştüm ama vazgeçtim sonra vbr düşündüm 250rr oda herkezde vardo istemedim sonra hyosunga baktım gt250r ve gd250r modelleri hoşuma gitti ama bi seçim yapmalıydım gt250r beğendim sizce onla başlamam uygunmu...

Yeni mesajlar