Arama sonuçlarınız

1. Stock Sever

Yeni Motor Alma Aşaması, Ne Seçmeli, Fikirlerinize İhtiyacım Var.

Cümleten selamlar. Uzun süredir cbf 150 ile beraberdik. Yaklaşık 4 sene 20000 km birlikte yol yaptık. Artık zamanı gelmişti, biraz da acil oldu. Motorun satışını verdim. Şimdi elimde 20.000 civarı bir bütçe var ama bu bütçeye hiç motoe yok. Niyetim 200-250 cc bir motosiklet almaktı. Ancak...
  2. Stock Sever

CBF 150 Çözülemeyen Basit Sorun, Ustalaşmış Abilerimden Destek Bekliyorum...

Merhabalar forumun değerli üyeleri. Nasılsınız, umarım şu süreçte hepiniz iyisinizdir. Epeydir forumda aktif değilim. Gerek sağlık sorunları gerek askerlik derken yine bir yerde tıkanmış bulunmaktayım. Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. 2014 model 80.000 kilometrede bir cbf 150...
  3. Stock Sever

CBF 150 Bitmeyen Sorunlar, İşin İçinden Bir Türlü Çıkamıyorum...

Cümleten selamlar. Uzun zamandır çözemediğim birkaç sıkıntım var. Motorumun bazı arızaları var. Ama sebeplerini bulamıyorum. Olduğum yer sebebiyle usta bulmam pek mümkün değil, işten anlayan insanlar yok etrafta. Kendi başımın çaresina bakıyorum. 1)Öncelikle videodaki gibi marş sorunum...
  4. Stock Sever

Cbf 150 Kampanadan Gelen Tak Sesi

Cümleten selamlar. 2014 model cbf 150 sahibiyim. Motorumda uzun zamandır çözemediğim bir sorun var. Sorunumu yazayım. Sabah veya akşam motoru ilk çalıştırıp bindiğimde arka frene dokunduğum zaman kampanadan çaat, taak benzeri bir ses geliyor ve anlık arka tekeri kitliyor fren. Daha sonrasında...
  5. Stock Sever

Cbf 150'den Kuba 200 Superlıght'a

Herkese cümleten selamlar. Bu aralar kafam baya karışık. 2014 model cbf 150 ile 2017 ağustos ayında motora başladım. Gerek gezmek gerek okula gitmek amacıyla motorumu okuduğum yere yozgata götürdüm. Kış mış demeden epey bindim. Yaklaşık 7000 km yaptım. Bu süreçte sadece yağ, balata ve arka...
  6. Stock Sever

Otobüsle motor taşıma hakkında

Cümleten selamlar. Uzun zamandır planladığım motoru 1 ay önce aldım. Alalı 250 km yapmış olmamdan dolayı bine bine götürme imkanım 0. Bu yüzden motoru otobüse koymak istiyorum ancak hiçbir fikrim yok. Motoru Bayrampaşa/alibeyköy otogardan Yozgat merkeze kadar götürmem lazım(Yozgatta...
  7. Stock Sever

Kışlık mont konusu

Cümleten selamlar. Bu konuda birçok başlık var ancak eski başlıklar ve benim aradığım mont ile ilgili bilgi yok sanırım. Kışın -5 -15 dereceye kadar, sadece motor üstündeyken değil de okula motorsuz gidip geldiğim zamanlarda da giymek istiyorum. (Yazın giyilebilmesi önemli değil. Yaza kadar...
  8. Stock Sever

Topcase sorunum

Cümleten selamın aleyküm. Elime bi tane topcase geçti. Ancak bu topcase biraz sorunlu. Alt tablası mevcut değil ve kilidi bozuk. Motorumda çanta demiri var ancak montaj hakkında bilgim yok. Çanta markası Arwic cv 46 modeli. Arwic olarak bir bilgi bulamadım. Nerede satılır yedek parça var...
  9. Stock Sever

Bu da benim hikayem olsun.

Cümleten selamlar. Epeydir almayı planladığım, hayalini kurduğum motorumu aldım. Uzun süre araştırdım, kovaladım, 2 seneye yakın para biriktirdim. En sonunda aldım. Henüz sigorta yaptırmadım. Yarın yaptıracağım. Motor babamın üzerine. Motorum 2014 cbf 150. 66000'de. Kurye bi abimden aldım...
  10. Stock Sever

Motor alma arefesinde 2 sorum var. Fikirlerinizi alabilir miyim?

Herkese selamlar cümleten. Uzun zamandır forumdayım. Ne alayım cbf mi ybr mi muhabbetini yapmayacağım. 2 sorum var siz olsanız ne yapardınız? 2 tane cbf var 2014 model. İkisi de bilinen motor. 1.si kazasız. Tertemiz. Ama motor yağ yakıyor. Siyah dumana çevirmiş. Kısacası yakın zamanda piston...
  11. Stock Sever

Üsküdar ve etrafında motora baktırabileceğim usta

Selamlar. İkinci el bi cbf 150 alma aşamasındayım. Motoru almadan önce bi göstermek istiyorum. Yalnız servis çok uçuk bi ücret talep ediyor (200 tl). Bu yüzden Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir tarafında güvenilir bir usta arıyorum. Bildiğiniz bir yer var mı? Eski konulara baktım ancak tarih 10...
  12. Stock Sever

2012 ve üzeri cbf 150

2012 ve üzeri km si 50 bini aşmamış, tercihen kırmızı renk, max 3250 tl ye kadar temiz cbf bakıyorum. Sahibindende 4000 den aşağı yok ama bu motorun piyasası 3000 dir. Satmak isteyen ulaşsın.
  13. Stock Sever

Edirne yolundaki motosikletler

Selamlar. Bugün edirneye mezuniyete giderken yanımızdan 15 20 tane touring tipi motosiklet geçti. Acaba kamp vs bi etkinlik mi var? Eğer varsa bende katılmak isterim. Bilgisi olan var mıdır acaba? Teşekkürler.