Arama sonuçlarınız

1. F

benzin pompası role sorunu

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. zx9r ın benzin pompası rolesi yandı. bir tane mini role taktım fakat değiştirdikten sonra, yolda giderken bir anda benzini kesiyor ve stop ediyor. sonra tekrar çalıştırıp gidiyorum. sonra bir daha aynı sorun. o roleyi çıkarınca motor hiç çalışmıyor...
  2. F

acil satılık Kawasaki ZX9R

arkadaşlar motor acil satılıktır.sahibinden ilan numarası aşağıda ilgilenen arkadaşlara duyurulur. 318888474 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satiliktir-318888474/detay/
  3. F

kırılan parçalanan çatlayan parçası olan gelsin

arkadaşlar slm grenajlarınız, alüminyum parçalarınız, plastik aksamlarınız, yani değişim gerektiren her parçaların tamiratını yapabiliyoruz. karbüratör ortadan ikiye ayrılsa bile onarım yapılabilir. parça fiyatları oldukça pahalı oluyor bazen. imkansız dedikleri bile bazen küçük bir işlemle...
  4. F

Herkese slm

Arkadaşlar merhaba Şu ana kadar motor muhabbetlerini pek takip etmezdim. Ama ne varsa yine kendinizden birinde var. Zx9 kullanıcısıyımdır. Motor ve mekanik bilgim tamir konusunda baya ileride. Yardım etmeyi severim. İhtiyacınız olursa buradayım. Herkese tekrar slmlar.
  5. F

Acil yardım please..

Arkadaşlar slm. Motorum zx9r dır. Subap ayarı yapılması gerekiyordu belki yaparım düşüncesiyle aldım elime anahtarları. Açtıkça motoru başka sorunları çıktı onu yap bunu et derken komple elden geçirmek istedim radyatörü söktüm temizledim, karbüratörü temizledim falan. Fakat şimdi subap ayarında...