Arama sonuçlarınız

1. Y

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

Yamaha Riding Academy eğitimlerini şiddetle öneririm. Üniversitede motosiklet alma imkanım yokken sırf merak ve hevesimden başlangıç eğitimine katılmıştım. Eğitime YBR'lerle başladık ve gün sonunda MT-25 sürebiliyorduk parkurda. Üniversiteyi bitirdikten 2 yıl sonra ilk motosikletimi aldığımda da...
  2. Y

2025 Motosiklet fiyat zamları

KTM'de nakit alımda RC 125 258K RC390 350K kaçırmayın :D
  3. Y

Motor zincir bakımı hakkında yardım ?

Önceki motorumda da motul kullanıyordum ama bu kadar çabuk tükenmiyordu sanki. Belki 1-2 sene içerisinde ürünlerinin kalitesi düşmüştür. Elimdekiler bittikten sonra farklı bir marka deneyeceğim bakalım.
  4. Y

Motor zincir bakımı hakkında yardım ?

Ben de 2 ay öncesinde 2024 Model Duke 250 aldım ve motosikleti teslim alırken 150 km'yi duyunca çok şaşırmıştım :D Sonrasında 30-40 km sürdükten sonra zincirin bayağı yağsız olduğunu gördüm ve yağladım. (Motul C2). Bu yağlamadan bi 100 km sonrasında zincir yine pek de yağlı gözükmüyordu. Zinciri...
  5. Y

Ktm Rider Academy Hk.

İyi günler ahali. Bir süredir alaağım eğitimleri planlıyorum. Ktm'nin sitesinde gezinirken eğitim verdiklerini gördüm. İnternette araşırayım dedim fakat hiçbir bilgi veya yorum bulamadım. Giden var mı acaba varsa beni bilgilendirebilir mi?
  6. Y

İstanbuldan Bir Motosikletli Adayından Herkese Selamlar

İyi günler ahali.Ben Yiğit,18 yaşındayım ve İstanbul Çekmeköy'de ikamet ediyorum.Ayriyetten motosiklet aşkıyla yanıp tutuşan bir kardeşiniz-arkadaşınızım.Bir motosikletli olma düşüncem daha bu sene başladı.İlk başta bisiklete merak sardım, bisikletli gezginlerin bloglarında dolaşıp durdum, sonra...