Arama sonuçlarınız

1. S

Falcon Freedom 250 ve Kuba Superlight 200

Falcon Freedom 250 ve Kuba Superlight 200 bu iki motor arasında kaldım. Falcon hangi ülkenin malı? Sizin tavsiyeniz nedir?
  2. S

Kuba Superlight 200 kullanıcıları veya bilgi sahipleri

1,85 boy 90 kilo birine bu motor gider mi? Motor altımda küçük kalır mı?
  3. S

Ekipman seçimi

Bu yaz motosikletimi alacağım, ekipmanları daha önceden alacağım tabiki. Max 2000 TL'ye tavsiye edeceğiniz ekipmanlar var mı? Yoksa benim seçtiklerim iyi midir?
  4. S

Kuba Black cat uygun mu?

Başlangıç için Kuba Black Cat uygun mudur? Sıkıntı ceker miyim? ve Bu motorla biraz tecrübe edindikten sonra uzun yol yapılır mı? Kamp vs. gibi. ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ---------- Bu fiyatlara Kadırga KD-250GY'de gördüm, hangisi daha...
  5. S

Ehliyet hakkında

2 Ağustos 1998 dogumluyum. 27 Ağustosta sınav var son kayıt 1 Ağustos olarak gözüküyor. Kayıt yaptırabilir miyim 1 gün kalmış oluyor 18 olmama :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ---------- Yardım.....
  6. S

Bajaj Pulsar 200NS - Cbr125r- Cbr250r- Yzf 125r

Kararımı hala verebilmiş değilim. Yaş 18, ehliyeti bu yaz alıcağım. Ehliyet, ruhsat, sigorta, ekipman vs. bütçemi en fazla 12000-13000'e kadar zorlayabilirim. Bu bütçeye başlangıç için hangi motosikleti almalıyım?
  7. S

2. el Honda CBR 250r almak kaç TL'yi bulur?

Yaş 18, ehliyetiydi, ekipmanıydı, sigortasıydı vs. ortalama kaç TL'yi bulur? Ekipmana en fazla 1000 TL ayırırım diye düşünüyorum.
  8. S

Yamaha Yzf 125r uzun yol hakkında

Öncelikle merhaba, Yaşım 18 bu yaz ehliyet alıp Yamaha Yzf 125r almayı planlıyorum. İstanbuldan kız arkadaşımı alıp Muğla, Antalya gibi yerleri dolaşa dolaşa gezmeyi düşünüyorum, bu motorla sıkıntı yaşar mıyım sizce? Sıkıntı yaşarsam bu planım için hangi motor uygun olur? (şehir içindede...

Yeni mesajlar