Arama sonuçlarınız

1. B

MOTOSİKLET ALMALI MIYIM

Merhabalar,başlıkta da belirttiğim gibi çok kararsız kaldım aslında kararlıyım ama hevesimi körelttiler birazcık bende sizlerle de konuşmak istedim.Babamla ilgili hiçbir sıkıntı yok şimdi alalım hadi desem hemen gelecek.Durum aynen şu şekilde motosikleti alıyorum ve ardından direk eğitime...
  2. B

Sürücü Kursu İlk Öğrenen için yeterli midir?

Merhaba,başlıkta da açıkça belirttiğim gibi sürücü kursu 0dan öğrenip sınavı geçmek için yeterli eğitimi verir mi ? şuan ki bütçem ve vaktim ayrıca eğitim almaya el vermiyor eğer mümkün derseniz sürücü kursları araştırmaya başlayacağım fikirlerinizi merak ediyorum teşekkürler.
  3. B

KARA HARP OKULU

Merhaba,başlıktanda anlaşılacağı üzere kara harp okulun hakkında bir tecrübeye sahip misiniz oğlunuz abiniz kardeşiniz vs vs giden var mı? Halinden memnun mu? Çevremde asker olmadığından bir ümit size sormak istedim.
  4. B

KASK GÜVENLİK TESTLERİ/SERTİFİKALARI

Evet bu konu üzerinde biraz sohbet etmek karşılıklı bir bilgi paylaşımı olmasını istedim açıkçası.Ece Dot vs gibi sertifikalar bazı maddeleri barındırıyor ve bunun sonucunda güvenli bulunuyor fakat sharp ve snell(adı farklı da olabilir,hatırlayamadım tam.)daha fazla testten geçirip gerçek bir...
  5. B

Hangi motosiklet mağazasını tercih ediyorsunuz?

Herkese merhaba öncelikle... Kısa zaman içerisinde ekipman işini hallediyorum fakat zamanın da Eskişehir de motomax vardı oradan yaparım diye düşünürken herhalde kar yapamadı ve kapattı.Şimdi sadece motosiklet bayilerinin sattığı bazı marka ve modeller var seçenek pek yok.Gelelim size danışmak...

Yeni mesajlar