Arama sonuçlarınız

1. C

kucuk bir hafta sonu turu

herkese mutlu hafta sonlari. yarin sabah yola cikiyorum. rotam: ankara - cankiri - ilgaz - kastamonu - karabuk - safranbolu - bartin - amasra - zonguldak - bolu - abant - ankara bartin'da gece kalacak gibiyim. ona gore plan yaptim. kim bilir belki yollarda karsilasiriz :) sizin de...
  2. C

Akü voltaj amper değerleri

Herkese selamlar. Yeni akü ihtiyacım var fakat orijinal akünün amper değeri 8A iken yeni akünün değeri 7A. Bu bir sorun olur mu? Kawasaki z250 sl.
  3. C

kawasaki z 250sl - 3000 km.

arkadaşlar merhaba. 589016659 nolu ilan. satma sebebim ilanda da yazdığı üzere uzun süreli yurtdışı seyahati.
  4. C

Bir klasik.. bu motor alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-motorcu-gocmen-kawasaki-2016-z-250-sl-yesil-stoktan-teslim-297616654/detay Herkese merhaba. Öğrenciyim. Yakıt giderine dikkat etmem gerekiyor. Kullanım amacım 200-250 km. Kadar yol yapmak. Bütçe gereği tek silindir ve Naked bakıyorum...
  5. C

250cc model danışma

Herkese Merhaba yaklaşık 5 yıldır 125cc honda innova kullanıyorum. para biriktiriyorum yeni bir motor için. 125'ten 250cc bir modele geçmeyi düşünüyorum kademe kademe artış için. yaşım 20 ve öğrenciyim. kullanma amacım uzun yol. kafamda belirlediğim modeller 1- suzuki inazuma f (çift silindir...
  6. C

Efsane Osman Gürsoy kısa belgeseli

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/175138-efsane-turk-osman-gursoy-2.html şu konuda görülen Osman Amca'nın kısa belgeseli çekilmiş yarım saat kadar süresi var güzel olmuş. ilham kaynağı olabilecek birisi. bu yüzden paylaşmak istedim. iyi seyirler...
  7. C

motor danışma/piyasa bilgisi

Merhaba forum üyeleri. Hakkında danışmak istediğim motor BMW R 1100 RT. Yeni bir model değil, ülkemizde en çok yunus ekiplerinde görmüşsünüzdür. Tecrübeli olarak hakkında ne dersiniz. Birkaç seneye ancak alma durumunda olabilirim, şu an hem tecrübem hem de maddi durumdan dolayı alamam...
  8. C

Şehirler arası çıktığım ilk yol-215 km.

Herkese merhaba. Çıktığım ilk şehirler arası yol deneyimim hakkında yazmak istedim. Motor 125'lik Honda Innova. CUB olmasına rağmen çok uzun bir tur olmadığı için yola çıkmaya karar verdim. Rotam Ödemiş(izmir)> Beydağ(izmir)> Nazilli(aydın)> Merkez(aydın)> Hamamköy(izmir)> Ödemiş(izmir). Yolun...
  9. C

Selamlar

Merhaba sayın forum üyeleri. Aranıza bugün itibariyle katıldım. Yaşım 19. İzmir konumundan aranızdayım. Nispeten genç olmam nedeniyle herbiriniz abim sayılırsınız bir yerde. Başlangıç aşamasındayım henüz. Forumdan en iyi şekilde yararlanabileceğimi düşünüyorum. Yolunuz açık olsun. Saygılar...

Yeni mesajlar