Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)

hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan (y)
  2. vlad1462

Eski kasa Dominar 400 ya da Ktm 250 ADV mi?

2019 mayıs-2023 aralık arasında eski kasa dominar sahibiydim. ikinci el aldım. çaldırdığımda 52 bin km lerde idi. 46.000 km si bende iken yaptığım yoldu. hiç bir sorun çıkarmadı. gücü torku çok yeterli, yakıt tüketimi (3.5 lt şehir içi) hacmi,ne göre uygun. parça fiyatı ve bulunabilirliği ile...
  3. vlad1462

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

motal, castral, patoline gibi sahte yağ baronları piyasayı sallıyor.:giggle: yavrum benim, hamidiye çeşmesi gibi akıyor mübarek
  4. vlad1462

CC Yükseltme - Motor Önerisi

geldim geldim. biraz geciktim ama olsun. :) ne diyorduk. bütçene göre integra 700/750 al.(y)
  5. vlad1462

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

ehliyet yok, sanırım koruma ekipmanı olarak ta henüz birşey temin etmemişsindir. e trafik sigortası da ilk aracın olacağı için baya yüksek çıkacak. cb 125 E / ybr125 gibi daha eski modellerin masraflar sonrası kalacak bütçene uygun seçeneklerine inmek durumun olabilir. yada bekleyip bütçeyi...
  6. vlad1462

50 k kilometrede HONDA CBR 125

arkadaşım 2011 yılında sıfır cbr 125 aldı. bir senede 38.000 km yol yaptı. 1 sene sonra sattı. 1 damla yağ eksiltmedi motor. blok çok sağlam ve genel görüntü itibari ile de 125 cc için çok dolgun hatlarda güzel bir motordu. hele repsol çok gösterişliydi. ama işte 16 sene önceydi bu durum...
  7. vlad1462

eskiden de bu yağlar toplanırdı. yağın durumuna göre temiz ise sanayide tornacılara, cnc cilere satarlardı. yanık yağı inşaatçılara, kalıpçılara satarlardı. şimdi direk sahte yağ sektörüne gidiyor. 😔
  8. vlad1462

sanayide herhangi bir tamirci yağı alır. tamirciler atık yağı para ile satıyor. yani almamak için bir sebepleri yok, memnun bile olurlar.
  9. vlad1462

Sym Jet x Akü

öncelikle motorunuz hayırlı olsun. bu kadar kısa sürede akü sorunu yaşadığınıza göre ya üstündeki akü çok kalitesiz yada size satılan motor stokta çok fazla bekleyip akünüz ölmüş. garanti için başvurmadınız mı? bence mevcut akü voltaj ve amperinin aynısı kaliteli bir akü takmanız yeterli...
  10. vlad1462

Kawasaki Vulcan S

scooter kullandığınız için, otoruş pozisyonuna aşinasınız diye önermiştim zaten. x 750 kullanıyorum ve motor yerleşimi sebebi ile ayak pegleri geride konumlandırılmış. dizleri biraz fazla kırmak gerekiyor ve 50 km yol yapınca rahatsızlık vermeye başlıyor. integra en azından bacaklar daha...
  11. vlad1462

motor aksesuarları nerden alabilirim

https://www.gpkompozit.com/kategori/yamaha-mt-25-uyumlu-motosiklet-aksesuarlari gp den baktınız mı. aradığınız aksesuarlar listesi varsa yazın, daha iyi yardımcı olabilecek biri çıkabilir.
  12. vlad1462

Kawasaki Vulcan S

bence senin motorun integra 700- 750 serileri. (y)
  13. vlad1462

Honda Stylo

model avrupa pazarının gereklerini karşılamıyorsa gelmeyecektir. çünki biz de avrupa ülkesiyiz ya :unsure:
  14. vlad1462

2. El Motorlara Karşı Önyargı

arabanın içine somun ekmek koyup müşteriye 'bu arabada ekmek var' diye yemin eden insanların yaşadığı toplumdan bi cacık olmaz. yalan yere yemin etmedim diyerek Allahın huzuruna çıkmayı kafasında kuruyo pezevenk. ilahi adalette boşluk bulup yaradanı kazıklamayı kafaya koyan herif bize ne yapmaz.
  15. vlad1462

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

motor yamaha diye bir markanın ybr denilen bir modeli, bilmem duydun mu hiç:D çok nadir bulunduğu için parçasıda hiç yok. mecburen böyle yapmışlar:p
  16. vlad1462

Ride Vision 360 derece motosiklet güvenlik sistemi geliyor

daha 2020 ye çok var, o gün gelsin bakarız :)
  17. vlad1462

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

motorun model yılı nedir. sizin ikamet iliniz neresidir. motorun ilanı varsa daha detaylı incelerdik. ilinize göre başka motor varsa ilan önerisi yapabilirdik. işimiz yok çünki 🫠
  18. vlad1462

İstanbul - Antalya uzun yol önerisi

yolculuğu ne kadar sürede tamamlamayı düşünüyorsunuz. 1 günde 1000 km mesafe o motorları da sizi de her türlü yıpratır. iste tek ister iki motor olsun. 2 güne yayıp, iki motor dinlene dinlene yolun tadını çıkarın bence.
  19. vlad1462

Dertleşmeye geldim dominar 250

subap ayarı için mi silindir kapağını söktü, sökmüşken subap değişti yani. subap ayarı motor sökülmeden yapılabilen birşey. sanki senin usta biraz şaibeli işler çeviriyor. https://www.youtube.com/@FixerMotos/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=1

Yeni mesajlar