Arama sonuçlarınız

1. RedCBR125

AutoEN den aksesuar alışverişi sorunu.

Merhaba arkadaşlar ben bir motosiklet sever ve motosiklet kullanıcısı olarak arabama hepsiburada üzerinden AutoEN isimli aksesuar firmasından kol dayama satın aldım. Ve bu ürün hiçbir koruma süngeri veya havalı köpük kullanılmadan direk basit bir karton ile bana kargolanmış.Korumasız gönderilen...
  2. RedCBR125

O Ringli Zincirin Anlaşılması

Arkadaşlar benim motosikletimin zinciri oringli mi yoksa değil mi nasıl anlayabilirim? O ring li değil ise benzinle temizleyeceğim bu sebepten soruyorum. O ringli ise benzin zarar veriyormuş.
  3. RedCBR125

Servis Bakımlı r25 - İZMİR

Servis Bakımlı ve Ekstralı Yamaha R25 İlan No: 588996888 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-ve-ekstrali-yamaha-r25-588996888/detay 2015 model ve üstü ybr cbf tarzı küçük cc motosiklet takaslı. İZMİR
  4. RedCBR125

2016 model 12.000 km de r25

Servis Bakımlı ve Ekstralı Yamaha R25 İlan No: 588996888 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-servis-bakimli-ve-ekstrali-yamaha-r25-588996888/detay
  5. RedCBR125

eren erdem

Siteyi kullanan kişilerin çok büyük bir kısmının sol görüşlü vatandaşlar, ateistler, devrimciler gibi yani (neredeyse sitede bulunan bütün konularda) ortak noktalarının erdoğan karşıtlığında olduğu bilinen kullanıcı kitlesine sahip bir sitede (ekşi) açılan konunun linkini aşağıda veriyorum...
  6. RedCBR125

Güzel Bir Video

Konu açıldıysa affola... Açılmadıysa keyifle izleyebileceğiniz bir video... vututu kesici şov 😜 :)) https://mobile.twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784
  7. RedCBR125

Araba Bakım Aralığı - Yedek Parça Temini

Beyler 2012 peugeot 206 + (plus) model bir arabam var. Alalı 4 ay civarı oldu ve rutin bakım KM si geldi. Bu bakımı servis dışında yaptıracağım. Bakım için gerekli parçaları (yağ, filtreler vs.) kendim alıp ustaya götürmeyi düşünüyorum. En son girdiği bakım kağıdı bu. Araba 1.4 benzinli (ve lpg...
  8. RedCBR125

2 aylık BELL qualifier kask - 2 aylık Yamaha Yazlık Korumalı Mont

28 Mayıs 2017 de Yamaha İzmoto dan alınmıştır. Ceket 333 TL kask 542 TL ye alındı. Faturaları duruyor. Tertemizler. Kask 250 TL pazarlıksız, Mont 150 TL pazarlıksız.İzmir içi elden teslim alabilirsiniz. Şehir dışından almak isteyen olursa önce ödemeyi yaparsa aynı gün kargolar kargo takip no...
  9. RedCBR125

1 aylık YZF 125 - 2017 çıkış, 2016 model

Sıfır Michelin lastikli, 8 mayısta 1.000 km bakımına Yamaha Servisinde girdi. Şuan 1.300 km de. Motosiklet kapalı garajda durmaktadır satılana kadar kullanılmayacaktır. Kazasız, değişensiz, çiziksiz sıfır motosiklet. 0506 928 33 09
  10. RedCBR125

Dokuyudan Alışveriş Yapmayı Düşünen Varsa

• Geçen ay Dokuyucu.com dan topcase siparişi verdim ve parası karttan peşin ödendi. Aradan 3 gün geçti ve ürünü kargolamayı bırakın yaptığım ödeme sistemde görünmüyor dediler aradım konuştum tamam halloldu bugün kargolayacağız dediler aradan 2 gün daha geçti kargo gelmeyince tekrar aradım ürünü...
  11. RedCBR125

Eldiven ve Eksoz.

Elimde hiç kullanılmamış L beden kışlık korumalı motosiklet eldiveni var. Eldiven su-rüzgar geçirmez ve sıcak tutar. M veya L giyenlere eldiven olur. Ayrıca hiç kullanılmamış egsoz da mevcut. Egzosun sök-tak susturucusu da mevcuttur. İzmirden almak isteyen olursa gelip kontrol edip teslim...
  12. RedCBR125

H4 Beyaz Led Ampul

Beyler önceki sayfada paylaşmıştım yeni kasa cbr250 motosikletim için H4 beyaz led ampul aldım ama yeni kasalarda H7 ampul takılıyormuş o yüzden giriş kısmı motosikletime uymadı. İzmirde eski kasa cbr250 veya 2011 model üstü cbr125 kullanan arkadaş varsa satabilirim. Almak isteyen olursa...
  13. RedCBR125

Sıfır Kışlık Korumalı Eldiven - Sıfır Egzos

Elimde hiç kullanılmamış L beden kışlık korumalı motosiklet eldiveni var. Eldiven su-rüzgar geçirmez ve sıcak tutar. M veya L giyenlere eldiven olur. Ayrıca hiç kullanılmamış egsoz da mevcut. Egzosun sök-tak susturucusu da mevcuttur. İzmirden almak isteyen olursa gelip kontrol edip teslim...
  14. RedCBR125

Sıfır Korumalı Eldiven + Sıfır Egzos

15. RedCBR125

Tüm MT Ailesinin Cuması Mubarek Olsun. 🌹 🕌 🕋

:rendeer: Tüm MT Ailesinin Cuması Mubarek Olsun. Hepimize Hayırlı Cumalar. "Ey âdemoğulları, her mescide gittiğinizde ziynetinizi, en güzel elbisenizi giyin. Yiyin, için (fakat) israf etmeyin. Çünkü Allah, israf edenleri sevmez" A`râf, 31 ••• İstanbul/12:55 •••...
  16. RedCBR125

Alınık Yeni Kasa Cbr 250

Alınık cbr 250 R. 2014 ve üstü yani yeni kasa çift farlı olanlardan. -Kazası, boyananı, değişeni, eziği-çiziği olmasın ve tamir işlemi görmemiş olsun. -Bakımları Honda Servisinde yapılmış olsun. Yedek anahtar, kitapçık ve trafiğe ilk çıkış evrakları olursa iyi olur. - Km 13.000 altı olursa iyi...
  17. RedCBR125

Arkadaşlar Kaza Yaptım destek lazım

Arkadaşlar bir kaza yaptım size 2-3 şey danışacağım. 1. si kaza tutanağını 2 ayrı kağıt olarak doldurduk bu yasal mı yani bu tutanakların geçerliliği var mı? Normalde 1 kağıda yazılır, kağıdın altına direk aynı kopya çıkar ve tutanak 2 kere yazılmamış olur hemde tutanaklar tamamen aynı olmuş...
  18. RedCBR125

Aliexpress Order Closed

Beyler Aliexpress alışveriş sitesinde farklı kullanıcı hesaplarından tek bir hesap kartı ile 400 TL lik farklı farklı ürünler aldım. Zor bir cümle oldu umarım anlaşılır olmuştur. :) Siparişlerin ücreti anında kesiliyor. Ardından 3 gün sonra bir baktım hepsinde ORDER CLOSED yazıyor. Anlık...
  19. RedCBR125

🌹 🕌 Tüm Mt ailesinin Cumasının hayırlı geçmesi duasıyla. 🕌🌹

🌹 🕌 Tüm Mt ailesinin Cumasının hayırlı geçmesi duasıyla. 🕌🌹 Üzerine güneş doğan en hayırlı gün Cuma günüdür. 🌹 Cuma günü bɑyrɑmlɑrdɑn ve ɑşure gününden dɑhɑ değerlidir. Cumɑ günü dünyɑdɑ ve ɑhirette müminlerin bɑyrɑmıdır. Tüm Mt ailesinin Cumasının hayırlı geçmesi duasıyla. Cumanız mubarek...
  20. RedCBR125

Aksiyon Kamerası - Destek Lazım - SJ 4000 Wifi

Selamın Aleyküm beyler. Elimde orjinal sj 4000 wifi aksiyon kamerası var. Kaskıma monte etmeyi planlıyorum ve forumda baktım araştırdım, youtubeda da baktım net bir fikre sahip olamadım yani karar veremedim. Soruya gelecek olursak 1.) Kamerayı kaskın üst kısmına mı takayım yoksa sol yan...

Yeni mesajlar