Arama sonuçlarınız

1. sven

Fren diski nerede düzelttirilebilir? (istanbul)

Disk kilit takılıyken zorlama sonucu ön sol fren diskinde hafif eğilme oldu. Yürümesine engel değil ama düşük süratta gidonu sola kırınca hafif ses yapıyor. Parça sıfırı tek disk 1850 lira, işçilik servis vs 2 bin küsür tutuyor. :pale: Tornalatmak istemiyorum kesinlikle; ki verimli olmadığını...
  2. sven

Satılık Sıfır Motosiklet Eldiveni - 100TL

Forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle kız arkadaşım için aldığım Komine marka (M) Beden eldiven eline büyük olduğu için kullanamadan satıyoruz. Ürün 60 günde ulaştı, fiyatı ve satıcı şuradaki...
  3. sven

Forumun Trolleme Sistemi Hakkında (Analiz İçerir)

Forumda aktif üyeliğim yeni olsa da kısa sürede farkettiğim bir durum var. Fakat bu durumu birçok kullanıcı "troll" diyerek geçiştiriyor her seferinde. Peki tam olarak ne oluyor? - 600rr ile Motosiklete Başlıyorum - Ehliyetsiz, plakasız kaza yaptım, nolur? - Trafikte kavga çıktı 25 kişiye...
  4. sven

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor? (kask meselesi)

Yeni aldığım Caberg Vox marka kaskın kutusunda aşağıdaki resimdeki gibi bir kısım var. Sanıyorum üretim tarihi ama tam olarak kaç anlayamadım 03/2012'de üretilmiş anlamına mı geliyor? Herkesin bahsettiği 5 yıllık raf ömrü gözönünde bulundurunca 1 yıl mı kullanabilirliği kalmış.. Büyük sıkıntı...
  5. sven

300TL'ye kadar eldiven tavsiyesi? (revit slr, alpinestars sp-8, revit chevron..vs)

Merhaba arkadaşlar, Kask seçimini caberg vox olarak düşünüyorum ve bu durumda 250-300 TL gibi eldiven bütçem kaldı. Koruma yönünden iyi bir eldiven arıyorum, rengi-konforu vs ikinci planda. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum; Revit Chevron - 275 TL Revit Striker - 198 TL...

Yeni mesajlar