Arama sonuçlarınız

1. L

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

eğer jel akü var ise çıkartın diyorlar akü bozuluyormuş.
  2. L

Cumartesi Riva yolu, teşekkürler

Cumartesi riva daydım dönerken biri yedek depo ile oynamış beni götürecek benzin var derken 3. köprü inşaatının önünde benzin sıfırlandı. xmax li bir arkadaş direk durdu orada ki çalışanlar hortum verdi benzin aktarmaya çalıştık olmadı vs sonra pulsarlı bi arkadaş durdu ben işçi elemanlarla...
  3. L

Ucuz Kask Arayanlar Kesinlikle İzlesinler!!

Youtubda gezinirken 2 arkadaşın faydalı birer payşaımızı sizlerle paylaşmak istiyorum bu iki kısa videoyu izleyin arkdaşlar.
  4. L

Bir Merhaba da Benden..

[/url][/IMG] 2 Hafta oldu alalı bu forumda ki güzel ilgi alaka heveslendirdi iyice beni.. Zaman zaman oluşan tereddütlerimde destek ,malum motor kullanımı aile diyaloklarından doğan moral bozukluklarında heves verdiniz. Teşekkürler, ve belki biraz geç oldu ama "Merhaba...:rendeer:"
  5. L

Mutlulukmu yoksa heycanmı Buruklukmu nedir...

32 yaşında 1 yıllık evli bir arkdaşınızım kabul ederseniz tabi.. Çok arada kaldım gittim geldim istanbulda ailemde karşıydı eşimde sonra eşim hevesimi gördükce hevesini al sat içinde kalmasın diyip destek verdi ailem yumuşadı birtek ablam hala karşı gittim pazarlık ettim anlaştım ama içim rahat...
  6. L

Başlangıç vitesli

Merhaba arkdaşlar, bi çok başlığı yorumu ara ara girip okuduğum bu güzel foruma artık üye devam edicem. Vitesli bir motor almak istiyorum eşim birazda korkuyor daha önce uzun süre scooter kullandım ayrıca arkadaşlarımın kawasaki 636, 1100cc suziki srad, cbf gibi motorlarlada deneyimim oldu...