Arama sonuçlarınız

1. B

plakam kayboldu geçiçi ruhsatı kaybettım olaylar karısık

oncelıkle selamun aleykum bundan 3 ay once motorsıklet almıstım fakat ılk motorum deıldı neyse olaya geleım sigortası baya pahalıha mal oldu bende dedım yaza dogru yaptırırım geçiçi ruhsatı vermıslerdı 3 4 tane kagıt onları kaybettim plakamıda sabah ya sollarken, yada bi yere taktım...
  2. B

eminönü ve sirkecideki motorcular hakkında

arkadaşlar burda parça vs cok ucuzmuş araştırmamın neticesinde bugun ugramaya gıdıcem pazar günü acıkmı bunun bılgısıne ulaşamadım bilgisi olan varmı
  3. B

naked motora Clip on gidon profesyoneller iceri

düz gidon yerine Clip on gidon nasıl takılır arkadaşlar sadece 2 parçadan oluşan Clip on gidon alsak yeterlı olurmu
  4. B

racing direksiyonun gerçek ismini bi türlü ogrenemedım

arkadaslar racıng gıdonuna ne ısım verılıyor bılmıyorum sıze bunu sormak ıstıyorum phantomu bılırsınız direksiyonu boyle düz ben ona racıng dıreksıyon takmak ıstıyorum ve ınternetten racıng gıdon dıreksıyon yazdıgımda cıkmıyor arkadaslar sıparıs verıp motorcuya taktırıcam bu arada forumda...
  5. B

kanunı 180 phantom racıng dıreksıyon

arkadaslar racıng gıdonuna ne ısım verılıyor bılmıyorum sıze bunu sormak ıstıyorum phantomu bılırsınız direksiyonu boyle düz ben ona racıng dıreksıyon takmak ıstıyorum ve ınternetten racıng gıdon dıreksıyon yazdıgımda cıkmıyor arkadaslar sıparıs verıp motorcuya taktırıcam bu arada forumda...

Yeni mesajlar