Arama sonuçlarınız

1. M

Antalyadan günü birlik Rota tavsiyesi (Kemer Olympos Hariç)

Merhaba arkadaşlar işim gereği yaz aylarında sadece pazar günleri motora binme şansım var Kemer tarafı hariç sabah çıkıp akşam döneceğim bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir rota varmıdır.
  2. M

Herkese Selam

Yaşım 42 ve Antalyadan katılıyorum hep hevesim vardı Motor ile gezmelere zaman zaman kiralayıp zaman zaman da kendime ait Motor ile geziler yaptım bunlar hep kısa mesafeler en fazla 400 Km geçen hafta bir MT 25 sahibi oldum kışın nasip ederse Antalya dan samsuna ordan Istanbul ve ege...
  3. M

DAINESE HYDRA FLUX D-DRY Ceket Sizce kışın kullanılırmı

Değerli arkadaşlar dün bu montu görme ve deneme şansım oldu çok hoşuma gitti kış için uygun olurmu içinde su ve rüzgar geçirmeyen astar varmış ayrıca ben fazla üşüyen biri değilim ama yinede tecrübeli arkadaşların fikrini alayım istedim birde genelde Antalya da kullanacağım belki bir kez bir...
  4. M

Bende artık mt 25 sahibiyim kask önerisi lütfen

Evet arkadaşlar bugün ödemesini yaptım plaka bekliyorum ve bende aranıza bir mt 25 ile katıldım Bluetooth bağlantılı iyi bir kask bakıyorum önerilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum Herkese kazasız sürüşler

Yeni mesajlar