Arama sonuçlarınız

1. Z

Eski ehliyet sistemi hakkında

İyi günler abiler-kardeşler 2015 yılında a2 ehliyet aldım Bu ehliyet yeni sisteme göre A ya mı dönüşücek ehliyeti yenilettiğimde? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar Not:Yaşım 18
  2. Z

Kawasaki z250sl hakkında

Hayırlı günler herkese Motosiklete bws125 ile başlayıp honda cbf150 ile devam eden kardeşinizim. 250cc naked motosiklete geçmeyi düşünüyorum aralarında en uygunu Kawasaki z250sl fakat dikkat ettimde bu araçtan piyasada çok yok sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu motosikletin...
  3. Z

Tvs Rtr 200 - Bajaj Pulsar 200 Ns

Bu 2 motor arasında kaldım Bajaj bir yandan yuzumu ekşitiyo kullanıcıların karşılaştığı sorunlar Rtr 150 kullanan bi arkadaşım ise titreşim dışında her şeyden memnun Fiyat olarak ne fark olur bilmiyorum ama tvs yeni çıkıcak ben bu iki alet arasında kaldım tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
  4. Z

Bajaj Pulsar 200NS mi Daelim Roadwin 250r mı

2014 Model Yamaha Bws125 kullanicisiyim. Motoru pedere iade edip vitesli 200-250cc civarı bi başlangıç motoru düşündüm R25 pahalı geldi Kawasaki yi dusundum ama parca fiyatları geldi aklıma. Bajaj pulsar 200ns 2016 0 almayi dusundum bayaa hosuma gitti tipi olsun özellikleri olsun Sonra ikinci...