Arama sonuçlarınız

1. J

İlk Kazam. Trafik raporu karşının anlatışına göre tutmuş

İlk kazamı yaptım. Bundan sonra beni bekleyen süreçle ilgili bilgi bekliyorum. Lütfen yardım edin. Kaza özeti: Sağ şeride omuz kontrolü ile geçmeme rağmen birkaç saniye sonra kendimi yerde buldum. Tahminimce hızlı gelen bir araba ben ort 30km hızla giderken arkamdan vurdu, son anda toparlamaya...
  2. J

R25 Pist Günleri

2017 Yılı için R25 Pist günleri var mı ? Öyle bir duyum aldım ama internette bir kaynak bulamadım.
  3. J

Orjinal Akrapovic nasıl anlaşılır ?

Almayı düşündüğüm ikinci el r25 üzerinde karbon akropovic gözüküyor. Orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  4. J

Ehliyet için Trafiğe Giderken

Merhaba, Yarın b ehliyetime a2 ekletmek için sertifikayı alıp trafik şubeye gideceğim. 282 tl harç vakıf parası vs yatırdım. Bunun haricinde ek bir şey var mı? Yarın uğraşmak istemiyorum. Yakın tarihte a2 ehliyet alanlar bilgi verebilir mi kurs ücreti hariç neye para verdiniz?
  5. J

İlginç Gaz Yememe Sorunu (Videolu) / 800km 2015 Mondial 100 SFC Snappy X

Merhaba, Yaklaşık 800km'de 2015 10.ayda alınmış Mondial 100 SFC Snappy X motoruna sahibim, 500 bakımı zamanında yapıldı. Daha önce çalışmayla alakalı bir sorun oldu, buji değişti. (Merak eden olursa...
  6. J

Çalışmama sorunu / Yolda kaldım

Geceleri 0 derece civarı oluyor. Gündüz 5 - 10 civarı. Bugün öğleden sonra saat 6 civarı yola çıktım, tek seferde çalıştı sorunsuz evden ayrılıp birkaç yüz metre gittikten sonra telefona bakmak için durdum, boşa aldım 5 10 saniye sonra kendiliğinden stop etti. Biraz elektrikli ateşlemeyle...

Yeni mesajlar