Arama sonuçlarınız

1. D

Aksiyon kamerası hk.(sjcam 4000 vs eken h9r)

Değerli motosiklet.net forumu üyeleri ucuz yollu ama işimi görecek bi aksiyon kamerası arıyorum.forumda epey dolandım açılmış eski konuları okudum ama tekrar danışmak istedim.Sjcam 4000 mi eken h9r mi kararsızım fikirlerinizi bekliyorum.
  2. D

İZMİRLİ ARKADAŞLAR MOTORUM ÇALINDI

ARKADAŞLAR BU SABAH İZMİR KARŞIYAKA ALAYBEY MAHALLESİNDE TVS APACHE RTR 150 2012 ORTA KASA MOTORUMUZ ÇALINDI. MOTOR GRİ RENKTİR. PLAKASI KATLANIR PLAKALIDIR.ÜSTÜNDE KAPPA TOPCASE VARDIR.KOLTUK ÜSTÜNDE KOLTUK KORUYUCU KILIF VARDIR.POLİSE BİLDİRDİK ANCAK UMUDUMUZU KAYBETMEMEK ADINA YAZMA GEREĞİ...
  3. D

İZMİRLİ ARKADAŞLARIM DİKKATİNE

ARKADAŞLAR BU SABAH İZMİR KARŞIYAKA ALAYBEY MAHALLESİNDE TVS APACHE RTR 150 2012 ORTA KASA MOTORUMUZ ÇALINDI.MOTOR GRİ RENKTİR. PLAKASI KATLANIR PLAKALIDIR.ÜSTÜNDE KAPPA TOPCASE VARDIR.KOLTUK ÜSTÜNDE KOLTUK KORUYUCU KILIF VARDIR.POLİSE BİLDİRDİK ANCAK UMUDUMUZU KAYBETMEMEK ADINA YAZMA...
  4. D

İZMİRLİ ARKADAŞLARIM DİKKATİNE

ARKADAŞLAR BU SABAH İZMİR KARŞIYAKA ALAYBEY MAHALLESİNDE TVS APACHE RTR 150 2012 ORTA KASA MOTORUMUZ ÇALINDI. MOTOR GRİ RENKTİR. PLAKASI KATLANIR PLAKALIDIR.ÜSTÜNDE KAPPA TOPCASE VARDIR.KOLTUK ÜSTÜNDE KOLTUK KORUYUCU KILIF VARDIR.POLİSE BİLDİRDİK ANCAK UMUDUMUZU KAYBETMEMEK ADINA YAZMA GEREĞİ...
  5. D

YOU TUBE DE KANAL AÇTIM DESTKLERİNİZİ BEKLERİM

Arkadaşlar iyi aksamlar aranıza yeni katıldım öncesinde misafir olarak sizlerin yazılarınızı okuyordum.Bi üyelik aldım ve yazmak istedim.evet motorsiklet ve araç tanıtımını resim ve video destekli kendi sesimle anlattıgım bi kanal açtım eglence amaçlı desteklerinizi beklerim daha amatörce...

Yeni mesajlar