Arama sonuçlarınız

1. Aquaium

Yarım kasklar ve göz bozuklukları

Mt07 ye geçtiğimde shark raw aldım. Bu kask bildiğiniz üzere fonksiyonel olarak yarım olabilen bir kask. Yaz boyunca yüksek hızlarda yarım olarak bu kaskı kullandım. İnanır misiniz şuanda 10metre ilerideki bir yazıyı okuyamiyorum. Yeni arkadaslar kesinlikle yarim kaskla sert sürüs yapmayin...
  2. Aquaium

Nedir bu büyüklenme çabaları!!!

Arkadaşlar son zamanlarda motora göre muameleye yapıldığını fark ettim. Bundan 1 ay önce turing eğitimine gidecektim Seyrantepe'ye. Kendi motorum (MT07) kazalı olduğu için bir arkadaşımın Küba Cg'si ile gitmek zorunda kaldım. Ben bugüne kadar tek bir kere bile motosikletleri fark edin demedim...
  3. Aquaium

Servis benimle eğleniyor!

Merhabalar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Hava yağmurluyken motor altımdan kaydı. Sonuç olarak kaskosu vardı, ertesi gün servise bıraktım. Değişecek parçalar belirlenmiş, boyanacak parçalarda öyle. Gidon değişecek, koruma takozu değişecek, motor bloğunfa hafif çizik var boyanacak, Mt07 motocage...
  4. Aquaium

Sigorta tazminat davasını karşılar mı?

Bundan 3 ay kadar önce bir yayaya çarpmıştım. Şuan için kalıcı bişeyi yok. Asli kusuru bana vermişler. Bu şahıs bana tazminat davası açarsa sigorta şirketim bunu karşılar mı?
  5. Aquaium

Replika egzozlar motora zarar verir mi?

Merhabalar mt07'm için m4 replika taktırmayı düşünüyorum bunun motora bir zararı olur mu headerssiz olarak sadece tüp?
  6. Aquaium

Mt07 güç kaybı

Merhabalar, direk soruma geçiyorum musadenizle. Mt07 kullanıyorum. Motorum 3.viteste debriyajla tekere gelmiyor.Biraz apaçice olacak ama başka nasil tarif ederim bilmediğim için bu şekilde söylemek zorundayım. Top speedimdede düşüş var. Bir arkadaşımın 07sini sürdüğümde çok rahat bi şekilde...
  7. Aquaium

Zincir kilidin anahtarlarını kaybettim. Fotoğraflı, yardım.

Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz kilitten vardı bende, anahtarlarının hepsi kayboldu. Buna yeni anahtar ayarlayabilir miyim? Ayarlayabilirsem nerden?
  8. Aquaium

Zincir yağlamayı bilmeyen içeri.

Dün forumda zincir yağlamayı bilmeyen bir arkadaş gördüm. Bugünde kendi motorumu yağlayacaktım. Dedim videoda çekeyim bi faydam dokunsun. Herhangi bir çıkarım yok. Kendim yağlarken forumdan bir iki kişiyede olsa faydam dokunsun istediğim için yaptım videoyu. İyi seyirler
  9. Aquaium

Mt-07 yanık kokusu hakkında yardım

Merhabalar biraz önce eve geldigimde motordan yanık kokusu geldiğini fark ettim. Teknik bilgilerden de pek anlamam. Sanirim yag sizdiriyor 2-3 damlada yere damladi park halindeyken. Tam olarak ne olduğunu çözemedim fakat yagi sızdırdığı yerin fotoğrafını çektim, tahliye hortumunun arkası. Sorun...
  10. Aquaium

2.el ilk motosikletim, sorularım var

Merhabalar arkadaşlar, mt25 satmam üzerine mt07 arayışlarındaydım 1 haftadır. Sıfır hiçbir bayide yoktu dolayısıyla ikinci el almaya karar verdim. Moto cage modeli beğendim. Motorun sahibiyle görüştük, anlaştık. Fakat bu ilk ikinci elim bi halt anlamıyorum bu işlerden. Sabah maltepe tuna...
  11. Aquaium

Xj6 mı Mt07 mi?

Merhabalar arkadaslar, mt25'imi iki hafta evvel bir öğretmene sattım. Geçen hafta tam bayiden 07 almaya gideceğim gün elime duvara sabitlenmiş cam düşmesi üzerine elim alçıya alindi dolayısıyla motoru ertelemek zorunda kaldim. Bu ayin onunda alçı çikacak, dikislerim alinacak. Butcem bu iki...
  12. Aquaium

Kasko poliçesi hakkında sorularım var

Merhabalar, temmuz çıkışlı mt25imi dünden önceki gün sattık fakat kaskosu ağustosta başlamıştı satarken işlem yapmadık kaskoyla ilgili şimdi mt07 alıyorum ben şuan ki poliçeme ek ücret ödeyip mt07'mide kaskolu yapabiliyor muyum yoksa poliçeyi mi bozmam gerekir?
  13. Aquaium

HİZ LİMİTLERİ HAKKINDA CUMHURBAŞKANLIĞINA ÖNERİ

Merhabalar öncelikle arkadaşlar:king:. Bu aralar sürekli araba sürücülerinin hız limitlerini öne atarak motosiklet sürücülerini sıkıştırmaya başlaması sonucu birşeyler yapma gereksinimi duydum kendi çapımca. Bildiğiniz üzere cumhurbaşkanlığına dilek, görüş ve şikayetlerinizi bildirmenizi...
  14. Aquaium

Kaza sonrası sigorta veya kasko olaya dahil edilmediğinde hasar kaydı işlenir mi?

Merhabalar öncelikle, geçen hafta yayaya vurma gibi bir durumum oldu, kendisi çok iyi durumda şuan. Forumda bu konuyla ilgili uzunca arama yapmama rağmen net bir cevap bulamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Benim sormak istediğim konu şu, ben yayaya vurduğumda motosikleti...
  15. Aquaium

Yayanın birine vurdum

Selamlar öncelikle. Dün yaşadığım olayı ve gelişmeleri aktarmak istiyorum sizlere. Motorumla caddede boş yolda 50-55 km hızla ilerlerken hanım ablamız karşıdan karşıya geçmeye başlar yarıya kadar geldikten sonra arkasından geçebileceğimi düşünmem üzerine bana baktıktan sonra geriye bir adım...
  16. Aquaium

07.08.2016 tarihinde yapılacak olan günübirlik Yalıköy gezisi

Merhabalar. Motosiklet.net üzerinden toplanarak geçen pazarki Kandıra-Şile gezisinin ardından önümüzdeki pazar yani ayın 7'sinde Yalıköy'e gezi düzenleyeceğiz. 125cc arkadaşlarıda bekliyoruz. Deniz şortunuzuda almayı ihmal etmeyin :thumleft: Katılım şuan 7 kişi, gelmek isteyen +18 arkadaşlar...
  17. Aquaium

Katlanır plakalık hakkında

Merhabalar, forumda katlanabilir plakalık hakkında bilgi bulamadım pek, her ağızdan bir ses var. Benim merak ettiğim katlanır plaka takılıylen(kuyruk iptal) eğer plaka görünür/açık konumda çevirmeye girersek cezası olur mu? (app değil orjinal plaka ile)
  18. Aquaium

31.07.2016 tarihinde düzenlediğimiz Şile-Ağva-Kandıra gezisi

Kahvaltılık için birşeyler alırken bebeklerimizi dinlendirdik :) Plaja ilk vardığımızda Honda CBR ailesi ile karşılaştık. Biz şort getirmediğimiz için arkadaşların denize girişlerini seyrettik, haftaya yapacağımız geziye kesinlikle bizde götüreceğiz :) Şile'den çıkarken yolun çok çabuk...
  19. Aquaium

Kartal-Maltepe civarlarında beraber gazlayabileceğimiz arkadaş arıyorum...

Beyler yaz sebebiyle sürekli motor tepesindeyim fakat gün boyu tek başıma motor sürmekten illallah geldi yaşı en aşağı 20-25 civarında olan, Kartal-Maltepe arası arkadaşlar arıyorum, hepiniz seviliyorsunuz :)
  20. Aquaium

Motordan gelen yanık kokusu

Merhabalar, MT-25 motorum rodajda 7000 deviri geçmeden yaklaşık 150 km kadar hafif aralıklı yol yaptım ve motosikletten deli gibi yanık kokusu geliyor. Gidişinde duruşunda bi sorun yok ama bu yanık kokusu normal değil gibi hissediyorum. Bu koku neyden geliyor olabilir? ---------- Mesajlar...

Yeni mesajlar