Arama sonuçlarınız

1. D

%100 kusurlu çıktım lütfen bakarmısınız

Arkadaşlar bayramdan önce motosikletimle sol şeritten ilerliyordum sağımdaki araç beni görmeyerek bana çarptı ve kaza yapmış olduk. Araç sürücüsü beni görmediği için vurduğunuda kaza tespit tutanığında da söylüyor.Olaydan sonra tutanakları tuttuk bugün durum bilgisi almak için sigortayı...
  2. D

Satılık Temiz Extralı r25

İlgilenen arkadaşlar olursa telefon numaramdan ulaşabilirler https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-rosso-2-plus-tiger-plus-abus-plus-koruma-takozu-plus-ekstrali-hatasiz-468229428/detay
  3. D

Motosikletinizi neyle kuruluyorsunuz ?

İyi akşamlar arkadaşlar sizce motosiklet için en iyi kurulama yöntemi hangisidir ? Markette 10-15 liraya satılan mikrofiber bezlerden kullanıyorum ama tam kurulamıyor suyu tam çekmiyor Siz ne kullanıyorsunuz ?
  4. D

R25 elcik ve manet değişimi

İyi geceler arkadaşlar motorumun elcik ve manetlerini değiştirmek istiyorum. (internette satılan 150-250 tl civarı rizoma gold elciklerle) internette,video sitelerinde,forumda vs hiçbiryerde r25 elcik değişimi hakkında bir konu yada video bulamadım. Yarın teknik servisi arayıp soracağım o zamana...
  5. D

19.000 bütçe için motosiklet önerisi ? 2017 /Yamaha/Kawasaki/Hyosung..

Merhaba arkadaşlar 1-2 ay içerisinde motosiklet almayı düşünüyorum.Motoru günlük işe gidip gelmek yada gezmek için kullanacağım,aradığım şey görüntü,ses,gidiş hepsinden biraz biraz :queen: Bundan önce YZF 125 R vardı. Toplamda 15.000 km tecrübem var. 1 aydır bakmadığım motosiklet dinlemediğim...
  6. D

Yzf R125 Tiger Egzoz TRI-780 Karbon Kapak

Egzozu 1 ay kullandım site içerisinde çok fazla ses çıkardığı için satıyorum fiyatı 430 tl pazarlık payı vardır. Yzf R125 Tiger Performans Egzoz TRI-780 Karbon Kapak.
  7. D

Yzf125 Sürekli Son Hız Gitmek

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın Yzf125 2015 model motosikletim var otobana çıktığım zaman 10-15 dakika gibi bi süre son hız gidiyorum 6. Vites 130 km sonra bi beş dakika hızımı düşürüp tekrar hızlanıyorum bunun motora bi zararı varmı 125lik motoru o kadar zorlama motor eline gelir diyorlar...
  8. D

Hörgüçlü Deri Ceket - 4Riders

İyi akşamlar arkadaşlar 2015 model yzf 125 motosikletim var deri ceket almak istiyorum 4Riders Hörgüçlü Deri Ceket beğendim fikirleriniz nedir ? bazıları 4Riders'ı yerden yere vurmuş bazı arkadaşlarda kaliteli demiş sizce alayım mı yoksa başka markalara ve başka modellere mi yöneleyim ...
  9. D

Yzf 125 duman çıkıyor

Merhaba arkadaşlar motosikleti alalı 1 hafta falan oldu kar yağdığı için 3 gün süremedim. motorum dışarıda üstü kapalı bir şekilde bekledi karlar eriyince motorla bir tur atmak için dışarı çıktım 20 dk dolaştıktan sonra durunca motosikletin ön kısmından duman çıktığını gördüm hafifte bir yanık...
  10. D

Yeni yıla 1 hafta kala ehliyet alma

Merhaba arkadaşlar dün telefonuma mesaj geldi sürücü kursunuzdan belgelerinizi alabilirsiniz diye bi heyecanla hemen randevu alayım dedim ''04.01.2016 tarihi itibariyle yeni Tip Sürücü Belgesi işlemlerine başlanılacağından dolayı, randevu planlamaları 04.01.2016 tarihinden sonra yapılacaktır...
  11. D

Bell Vortex--Abus 1060/170 Granit City Chain-- Alpinestars Gore-Tex

İyi akşamlar arkadaşlar Uzun süredir forumda ekipman hakkında yapılan yorumları okuyodum hem yorumlardan olsun hem youtubeta izlediğim videolar olsun az çok ne alacağım konusunda fikir sahibi oldum ve başlıkta yazdığım ekipmanları aldım fakat 1-2 soru sormak istiyorum. Kaskı kafama takarken...
  12. D

Zorunlu trafik sigortası 2015-16

Merhaba arkadaşlar yamaha yzf 125 2015 model almayı düşünüyorum tahmini olarak zorunlu trafik sigortası ne kadar tutar Sadece bilgi ve deneyimleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum kesin bi fiyat vermeniz pek mümkün değil zaten Yaş:20 Şehir:İstanbul Motosiklet fiyatı 13.150 İlk aracım
  13. D

Yamaha yzf 125 fabrika çıkış lastikleri

Merhaba arkadaşlar forumda 2-3 aydır takılıyordum ve bugün üye oldum sizlerin tecrübelerinden yararlanmak ve kendi bildiğim kadarıylada yardımcı olmak istiyorum. Kısa bir süre sonra sıfır yamaha yzf 125 almayı düşünüyorum.İstanbul trafiğini iyi biliyorum uzun süredir araba kullanıyorum ve...

Yeni mesajlar