Arama sonuçlarınız

1. A

Düştükten sonra motordaki farklılıklar

Öncelikle herkese iyi günler biraz detaylı anlatacağım okuyabilirseniz memnun olurum ben yaklaşık 1.5 ay önce motorsiklet aldım Kuba Razore modeli ehliyetede kaydımı yaptırdım motoru kullandığımı söyleyemem motorum daha 70 KM'de anlayacağınız motoru öğrenmeye çalışıyorum bilgili değilim, 4-5 gün...
  2. A

Trafiğe kapalı alanda motorsiklet kullanmak

Kusura bakmayın fakat gerçekten bu konuda bilginize ihtiyacım var, benim şöyle bir sorum olacak. Evimizin hemen 1 sokak yukarısında bir park var trafiğe kapalı alan ama insan olmuyor ve geniş yolları var, ehliyetim 2 aya alınacak malesef, o süreye kadar ben burada motor kullansam kullanmayı...
  3. A

Kuba Razore 100 alıyorum

Bugün gidip bir bayiyle konuştum hayırlısıyla haftaya Cuma günü motoru gidip satın alacağım motoru 0 alıyorum acaba motoru alırken kontrol etmeme veya ettirmeme gerek var mı? Ya da motoru şimdi satın alacağım ya benim böyle belli bakmam gereken bir yer var mı kusura bakmayın hayatımda ilk defa...
  4. A

Bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var

Öncelikle abilerim iyi günler dilerim eğer sorumu yanlış yere soruyorsam affola şöyle bir bakındım fakat buraya yazabileceğimi düşündüm, size danışmak istediğim konu şudur. Ben 16 yaşındayım 17'den gün alıyorum bende de bir motor hevesi var 1 yıldır süregelen ehliyetimi bekliyordum fakat a2...