Arama sonuçlarınız

1. E

Resimdeki motorun markası ne

Bu motora kafayi taktim ama markası modelini bulamıyorum bilen yardimci olabilirse[/IMG] cok sevinirim.https://drive.google.com/file/d/0B9gzPrb7Xq7HeGt5Y281YWxMalk/view?usp=drivesdk
  2. E

Resimdeki motorun markası ne?

Bu motora kafayi taktim ama markası modelini bulamıyorum ve bilen kullanan varsa tavsiye eder mi? yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
  3. E

Skyteam ACE 125 Cafe-racer arıyorum

Skyteam ace 125 almak istiyorum 2.el tercihim ama ankaradan sıfır da alabilirim. Bu veya başka bir cafe racer önerilerinize de açığım. Teşekkürler.
  4. E

yeni başlayan YARDIM

arkadaşlar merhaba, siz tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. ben motosiklete yeni başlıyorum. 6 saat sürüş eğitimi aldım hepsi bu. ybr 125 üzerinden öğrendim. sorum şu sizce debriyajlı motor almamalı mıyım. kendimi riske atmak istemiyorum, bazı motosikletli arkadaşlar kesinlikle...
  5. E

rks titanic 150 / tvs apache / ybr 125

arkadaşlar merhaba, ben çok yeniyim lütfen yardımcı olun. 2.el motor alacağım. şöyle bir durum var 2012 model tvs apache 2.600 tl 10.000kmde, 2014 rks titanic 150'yi 3000tl'ye 8000kmde buldum. şimdi siz ne önerirsiniz. çok acemiyim kursa gittim o kadar. boyum da 1.65. bir galeride apache nin...